Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pakisztani ferfivel egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pakisztani ferfivel egyutt elni es mikor vizumigenyleset elutasitjak utana utazni az o hazajaba?

Figyelt kérdés
Valakinek tapaztalata?
2016. márc. 8. 13:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20 as

tudod mindig akad olyan okos no aki azt hiszi vele nem tortenik meg ami masokkal igen.

valo igaz elofordul hogy arab es feher no kozott normalis hazassag jon letre de ott az arab fel 99 % ban kereszteny es nem muszlim. de o higgyen amit akar . en mar lattam meg hallottam szornyu peldakat (Ausztraliaban elek van beloluk jopar) es mindig akkor ebrednek fel a nok mikor mar keso.

2016. ápr. 9. 10:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Igazad van 21 es. Majd teherbe esik,elveszik a gyerekét,ő haza szökik,majd a fél életét azzal tölti hogy szerezze vissza a gyereket. De nem igazán tudunk mit javasolni. Látszik rajta hogy elvakult,nem érdekli senki tanácsa. Na majd rájön saját tapasztalat alapján.
2016. ápr. 10. 01:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom otthon mutattak-e a libanoni csaladnal egy ausztral szervezet (itt elek AU ban) vissza akarta venni a nonek a ket gyereket akiket a valas utan a termeszetesen a birosag az apanak itelt mint minden muszlim orszagban szokas. Nemcsak hogy nem sikerult az akcio de a szervezet resztvevoit (felvette oket a kamera amikor ment az akcio) holnap allitja birosag ele, remeljuk csak kitoloncoljak es nem teszik oket bortonbe.

Aki hozzamegy egy muszlimhoz annak tudnia kell ezt a torvenyt. ha nem tudja akkor ugy jart, plane ha tudja de nem gondolja hogy vele is elofordulhat.

2016. ápr. 11. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!