Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes ezt így folytatni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezt így folytatni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt és 1 éve költöztünk össze.

én 25 éves nő vagyok, ő 27 éves férfi. Egy kicsi albérletben lakunk +1 fővel, aki a szomszédos szobában lakik.

Én egy éve feladtam az otthoni állásomat és ideköltöztem ( ~200 km) Ott nem kerestem túl jól, 85 ezret kaptam kézhez, de otthon lakva édesapámmal közösen bőven kihoztuk úgy, hogy elég legyen a pénz. Minden hónapban maradt a számlámon 15-20 ezer ft.

Mai helyzet: Hajnal 5- este 5 közt 12 órázom minden nap, 120 ezer forintért, hazaérve fáradt, nyűgös stb vagyok.

Félretett pénzem gyakorlatilag nincs- pedig télen pl. nyelvvizsgázni el akartam menni, hogy végre kiadja az iskola a diplomámat és ne kelljen 12 órás melót gyűrnöm..

Párom: egyetemre jár még -nincs már bejárós órája, csak diplomadolgozat- plusz 4 órában kisegítő egy irodában, de nem állandó jelleggel- van úgy hogy megy egy hónapot, majd a következőben csak egy hetet.. Órabérben van, úgyhogy az ő fizetése gyakorlatilag nulla.

Szóval, van olyan, hogy itthon van egész nap és akkor, ha jó napja van, kitakarít (..ha meg nem, akkor..)

Szüleitől kap hetente pénzt - nem tudom mennyit-

Én jó, ha negyedévente ki tudom spórolni, hogy hazamenjek, ő szüleihez hétvégente kb "kötelező" ellátogatni ( másfél órányira laknak innen) Náluk meg kb. mindig a pénz a téma, hogy a fiuk elviszi az összeset stb..-de ilyen aljas módon előadva, hogy még én érezzem rosszul magam. Pedig a párom pénzügyeibe nem szólok bele, a fizetését, otthonról kapottat arra költi, amire akarja ( jóó, kaját közösen veszünk..de azt is 2/3 arányban én fizetem) Ráadásul, ő nem eszi meg az olcsó "sz.r" dolgokat..

A szüleinél érthető módon nem szeretek lenni emiatt..

Az utóbbi 1-2 hónapban kezdem iszonyatosan nagy baleknak érezni, mert eddig ment a "jajj, ha kész lesz a diploma", jajj megoldjuk stb.. De nem látom, hogy azzal pl. foglalkozna, vagy valami normális, rendszeres fizetést adó munkát keresne.

Ideges vagyok ezek miatt kb. minden nap és még én érzem magam házisárkánynak....

2016. febr. 28. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
bocs, de 27 évesen iszonyat nagy lúzernek hangzik a hapsi... ha normálisan járt volna egyetemre, már évek óta a kezében lenne a mester, és 200+ lenne a nettója. Ha dolgozott, ezért csúszik éveket, akkor pedig már minimum középvezető lenne valahol, és 200+ lenne a nettója. Te pedig ne totojázz, tedd le azt a nyelvvizsgát.
2016. febr. 28. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg elég szerencsétlennek tűnik..

Én is csúsztam az egyetemmel 2 évet, ezekben a félévekben gyakorlatilag 1-2 tárgyam volt szemeszterenként.

1,5 szakmai tapasztalatot gyűjtöttem ez idő alatt (heti 4szer 8 óra), így én egyáltalán nem bánom, hogy így alakultak az egyetemi éveim, sokkal többet profitáltam belőle.

Ő meg 9 éve tengődik és egy normális állást nem talált? Mi az istent csinál? Malmozik otthon?

2016. febr. 28. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Gimi-egyetem közt dolgozott több, mint egy évet rokona cégénél, de becsődölt.

Majd a suliban a 2. év után egy évet passzivált ( szintén dolgozott)

A két év megcsúszáshoz pedig bőven elég 1-2 ráépülős, csak őszi szemeszterben induló tárgy is :)

Nem mentegetem, mert iszonyatosan lusta :)

Nyelvvizsgázni pedig ha a fene fenét eszik is, el kell menjek. Csak ugye az is pénz- nem csak a vizsgadíj, hanem kéne vennem néhány órát, ahol pl. szituációban beszélek. Mert az tök frankó, hogy felirat nélkül kb. minden filmet értek, olvasott szöveg 99%-ban megy, de élőszóban 2 éve nem nagyon szólaltam meg az adott nyelven.. :D

12 óra meló után azért kell akaraterő nekiállni tanulni :)

2016. febr. 28. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt így el kéne mondanod neki is, szépen nyugodtan, indulat nélkül. Ha nem tudjátok megbeszélni, az gond.
2016. febr. 28. 00:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ki vagy használva.Szabadulj meg tőle,mert ha rajta múlik így fog eltelni az egész életed,ő csak ígérget,mellette soha nem leszel boldog.

Ha csoda folytán rendeződne az anyagi helyzetetek akkor sem becsülne meg téged,más módon is lehet élősködni valakin és ő megtalálná a módját,hogy hogyan éljen gondtalanul a te károdra.

2016. febr. 28. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
és nem érzed kihasználva magad? így engem is eltarthatsz De én igérem,hogy takarítok is 😹
2016. febr. 28. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Feladtad a biztos életed miatta. El is költöztél jó messzire. Kihasznál nem is kicsit te pedig mentegeted. Minek vagy vele??? Nem is értem. Menjen haza a szüleihez és lakjon ott. Nem szeret téged,ha szeretne dolgozna hogy neked is könyebb legyen,hogy legyen pénzed,stb. Nekem nem kellene egy ilyen ember.
2016. febr. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!