Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól van egy pasi elhanyagólva szex téren?
Itt most a mennyisègre lennèk kivancsi.
Heti 4* 5* van szex.12 ève vagyunk együtt ès szerinten semmi gond nincs a szexuális èletünkel de neki ez kevès.Tènyleg lehet ez kevès egy pasi számára?
Akkor van elhanyagolva, ha ő azt érzi. Ez nem egy fix szám, mindenkinek más. A heti 4-5 szerintem teljesen oké, ha neki kevés, akkor szíve joga ezt érezni... Vagy találtok kompromisszumot, ami mindkettőtöknek jó, vagy nem. Te tudnál élvezni több együttlétet? Mi az, ami még neked belefér? Neki elfogadható lenne ez a szám?
Nekem nőként a napi rendszeresség lenne a "jó" mennyiség, párom férfi létére a heti egy-kettővel is elvan, jobb szereti a szimpla összebújásokat, mint a folytonos szeretkezést. Ettől még egyikünk sincs elhanyagolva, mások az igények, ennyi. :)
biztosan a tartalommal van baja!
hiába van 4-5 együttlét egy héten,ha nem tartalmazza azt a szex,amire szüksége van!
(előjáték,orál,szerepjáték,masszázs-mire vágyik????KÉRDEZD MEG TŐLE)
Hogy mióta?
Azóta, hogy a párom külföldre ment tanulni és dolgozni.
Azóta...
8-asnak gratulációm!
Ezt hogy lehet kibírni?
45 éves nő vagyok, de ha csak ennyi lenne, befordulnék. Nam is bírnám sokáig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!