Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikortól van egy pasi elhanyag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól van egy pasi elhanyagólva szex téren?

Figyelt kérdés

Itt most a mennyisègre lennèk kivancsi.

Heti 4* 5* van szex.12 ève vagyunk együtt ès szerinten semmi gond nincs a szexuális èletünkel de neki ez kevès.Tènyleg lehet ez kevès egy pasi számára?

2016. febr. 11. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
A mennyiséggel semmiképp, maximum a minőséggel lehet baj ebben az esetben. Szerintem ő ezt erre érti. Sokszor a minőség jobban számít, mint a mennyiség. Inkább 2x-3x nagyon jó szex, mint 4-5x sivár.
2016. febr. 11. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van elhanyagolva, ha ő azt érzi. Ez nem egy fix szám, mindenkinek más. A heti 4-5 szerintem teljesen oké, ha neki kevés, akkor szíve joga ezt érezni... Vagy találtok kompromisszumot, ami mindkettőtöknek jó, vagy nem. Te tudnál élvezni több együttlétet? Mi az, ami még neked belefér? Neki elfogadható lenne ez a szám?

Nekem nőként a napi rendszeresség lenne a "jó" mennyiség, párom férfi létére a heti egy-kettővel is elvan, jobb szereti a szimpla összebújásokat, mint a folytonos szeretkezést. Ettől még egyikünk sincs elhanyagolva, mások az igények, ennyi. :)

2016. febr. 11. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

biztosan a tartalommal van baja!

hiába van 4-5 együttlét egy héten,ha nem tartalmazza azt a szex,amire szüksége van!

(előjáték,orál,szerepjáték,masszázs-mire vágyik????KÉRDEZD MEG TŐLE)

2016. febr. 11. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyénfüggő... Amikortól ő úgy érzi... Ezt vele kell megbeszélned, nem velünk gyk-s trollokkal.
2016. febr. 11. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Heti 4-5? Napi 4-5 talan mar eleg. Ha az sem eleg neki akkor, biztos hajlando teged felvenni foallasu szexpartnernek.
2016. febr. 11. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Emberfüggő, kinek mi az elég.. Én nő vagyok és heti 4-5 nekem is kevés lenne, ha együtt élünk, van, hogy egy nap alatt megvan 3-4, és akkor ez csak egy nap, ritka kivételektől eltekintve minden nap szexelünk, minimum 1-2 alkalommal.
2016. febr. 11. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mióta?

Azóta, hogy a párom külföldre ment tanulni és dolgozni.

Azóta...

2016. febr. 11. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Én el vagyok hanyagolva a havi 2-3 alkalommal és csak 3 éve vagyunk együtt...Neki tökéletesen megfelel én meg önkontrollt tartok....(F/32)
2016. febr. 11. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

8-asnak gratulációm!

Ezt hogy lehet kibírni?

45 éves nő vagyok, de ha csak ennyi lenne, befordulnék. Nam is bírnám sokáig....

2016. febr. 11. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Én el vagyok hanyagolva a havi 2-3 alkalommal és csak 3 éve vagyunk együtt...Neki tökéletesen megfelel én meg önkontrollt tartok....(F/32)
2016. febr. 11. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!