Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni ezt a tabutémát? Bővebben lent
még 20os évesek vagyunk, én a lány vagyok. nem lakunk együtt, 9 hónaposak vagyunk. ugyebár ha összeköltözünk addigra túl kéne ezen jutni
a téma pedig a következő: szellentés. hogyan tudnám ezt elfogadottá tenni a kapcsolatban? nyilván nem arra gondoltam h rituálisan egymás orra alá, hanem csak hogyha kijön egy halk hang kíséretében ne érezzem magam kellemetlenül. nemtudom hogyan beszélhetném meg vele
volt h néha h kicsusszan egy egy, volt amikor szerintem észre se vette, de vannak olyan helyzetek mikor elég nyilvánvaló volt síri csöndben. és nem mondott semmi, gondolom illedelmesen tudomást se vett róla.
előző párkapcsolatom a bunkó exem direkt jó hangosan csinálta, akkor pedig fiatal voltam és én nem akartam ilyet csinálni. de így mivel a mostani párom illedelmes és nemistudom, tőle egyszer nem hallottam h kicsúszott volna, sőt a hasa se puffad soha. volt h figyeltem hogyha együtt töltünk egy hétvégét hogy bírja ki.
esetleg ha elmesélnétek nektek ez hogy alakult ki sokat segítenétek
Fura, de ez talán a legvalódibb, legemberibb, legrelevánsabb kérdés, amit a honlapon olvastam, de rohadtul nem tudom a választ.
33 éves férfiként volt már pár kapcsolatom. Az első komolyabb lány, a vége felé jártunk a kapcsolatnak, egyszerűen megkérdezte, hogy kiengedheti-e.
Igent mondtam(nem tudom, hogy mi mást lehet), de belőlem kiölt valamit(no nem kémiailag, nem ideggáz volt).
A második komolyabb kapcsolatomban mindketten elengedtük magunkat, de igazából ez végig zavart.
A mostani az eddigi legkomolyabb kapcsolatom, több mint 6 éve tart, de még egyszer sem történt meg.
Szex közben, ha a punciból, esetleg anál esetén a fenekébe szorított levegő távozik a testéből, mindig szabadkozik, ami elég nevetséges, tekintve hogy utána mi mindent mosok le a farkamról a csapnál :)
Talán pont attól működik a kapcsoltunk ennyire, hogy ezt a fajta határt nem lépjük át. Ő tetszeni akar nekem és ettől tetszik is.
Jobb ha ez így marad.
Ha mondjuk neked IBS-d van, természetesen megértőbb volnék veled, de nálunk ilyesmi nincsen.
Mi nem foglalkoztunk ilyesmivel, szinte az első hónapoktól fingtunk orrba szájjba egymás előtt.
De volt olyan kollégám férfi, aki azt mondta milyen undorító már a másik előtt fingani, ők sosem teszik otthon a feleségével. A srác különben egy szakállas, tetkós, fültágítós, külsőre elég érdekes látványt nyújtott, de erről a dologról így vélekedett. Lehet a pasid sem szeretne előtted, és azt sem szereti ha te csinálod előtte.
Ebben nincs semmi drama, az emberek pukiznak, ez van. Mi egyutt elunk 7 eve,mar fintorogni sem fintorgok ha pukizik mert annyira nem erdekel:-)
Szerencsere en nem igazan szoktam, de ha kell akkor kiengedem, nem fogok emiatt felpuffadni:-)
Tarsasagban egyikunk sem pukizik soha:-)
természetesen nem társaságban kérdeztem! hanem mikor kettesben vagyunk, pl fekszünk ágyban lefekvéskor, akkor már az egész napit visszatartottam, a hasam teljesen felpuffadt, és van h erőlködve tartom vissza és mégis kicsúszik. van h vécére is emiatt megyek el h kiengedjem, de ezt nyilván akarnám túl sűrűn.
amúgy nincsen semmi betegségem, de változatosan étkezem és szeretem a zöldségeket.
Nem tudom, hogy tudnád elfogadottabbá tenni... Talán azzal, hogy beszéltek róla.
Nekünk így fél év után nincs tabutémánk. Van, amit kicsit nehezen kérdezünk meg a másiktól, de nem tabu. Ez főleg az én nyitottságomnak, szókimondóságomnak és a kommunikációra való igényemnek köszönhető, amitől a páromnak sikerült feloldódnia, és olyan dolgokat elmondania, amiket vagy senkinek, vagy az csak exének mondott el, de neki sokkal később. És szerencsére nyitott volt erre :).
Próbáld meg valahogy szóbahozni, esetleg elpoénkodni vele. Ez egy természetes emberi folyamat. Nyilván az ember tényleg igyekszik és igyekezzen ezt diszkréten csinálni, ha lehetősége van, akkor mosdóba menni, stb.
A páromnak a gyomra nem viseli túl jól az össze-vissza evést, a babot és egyebeket, de mégis előszeretettel él ennek... Nem hangos, de könnyfakasztóan büdös tud lenni.
Egy este történt az eset, épp beszélgettünk az ágyban, amikor azt hittem, megfulladok és kicsordult a könnyem, de annyira röhögtem, hogy alig bírtam kinyitni az ablakot. Igazából nem tudtam mást csinálni, ő meg úgy vörösödött, szégyenkező arcot vágott, hogy még jobban nevetni kezdtem, mire már ő is nevetni kezdett. Nyitott ablaknál aludtunk a tél közepén, én meg kapucniban, nehogy begyulladjon a fülem... :D
Igazából ez a jég itt tört meg. Ha nem épp éjszaka közepe van, és alszik, mindig igyekszik mindig kisurranni, ha nekem rossz valamiért a gyomrom, ami szerencsére ritka, akkor én is, de ha kicsúszik, kicsúszik. Nem szabad ebből ügyet csinálni szerintem.
Van, akinek jobb a gyomra, és szerencsés, mert hang és szag nélkül tudja csinálni, van, akinek nem. Ez van.
Én az előző kapcsolatomban nagy dilemmában voltam, hogy hogy kéne, mert elég aktív a bélmozgásom :)
Aztán egyszer úgy adta helyzet, hogy birkózás közben nem akart leszállni rólam, így fogtam, és jó hangosan elfingottam magam. Hát rögtön leugrott rólam nevetve. Azóta nem volt tabu, sőt. Ha a buszon fingszag volt, rögtön rám fogta. Sajnos az én szagomat keverte mindig. :D
Ha jól választottál pasit, nem lehet gond, csak ha olyan, mint az első válaszoló, akiből "kiöl valamit", hogy a barátnője is ember...Szóval olyat, aki tudja, hogy a média által közvetített szőrtelen, szagtalan mű-baba köszönőviszonyban sem áll a valós nőkkel.
(Persze ezt a lányok is magukévá tették sajnos, ezért viccelődnek kizárólag fiúk a bélgázaikról.)
Én is ebben a világban nőttem fel, és nekem is ciki a barátom előtt (25L/32F), ha kicsúszik egy, de biztos vagyok benne, hogy belőle nem öl ki semmit az ilyesmi:) Válogatni kell a pasik között;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!