Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket is a gazdasági helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is a gazdasági helyzetetek után ítél meg a párotok?

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt, 37 éves vagyok, húsz év munkaviszonnyal. Van egy kislányom, nem párom az apja. Együttélésünk alatt sajnos végigélte bukdácsolássimat. Tavaly tavasszal megpróbálkoztam az aljegyzöséggel, akkor istennő voltam és imádás volt. Nekem sajnos nem jött be, minden voltam, csak nagyságos asszony nem. Még azt is megkérdezte, hogy menni fog e a megtervezett leves elkészítése. Utána gyámügyes lettem, amely munkakörben szintén szenvedek, megpedzették, hogy ki fognak rúgni. Ezt elmeséltem páromnak, aki mindennek elhordott és azt mondta, hogy el fog hagyni. Kislányom sírva könyörgött, ne menjen el. Ordítva szellemi fogyatékos idiótázott le a gyermekem előtt és közölte, hogy ezután semmiben ne várjam itthon a segízségét, mert egy senkinek nem fog segíteni.... Kikértem magamnak, azt hittem nem főnök beosztott viszonyban vagyunk, erre hogy még az a szerencse, mert már kirúgott volna..... Őt azért nem akarom elveszteni, mert akkor nem tudom eltartani a lányomat és akkor elvehetik tőlem. Megértem valahol, mert keményen vannak hibáim és létbizonytalan lesz miattam a család, de nagyon megalázó volt, ahogy bánt velem.
2016. jan. 25. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lol, egyáltalán nem. A "párod" egy kretén :D Nálunk abszolút nem téma, kinek épp milyen a gazdasági helyzete.
2016. jan. 25. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy helytelenul bant veled. De egy csaladban bizony szem elott kell tartani hogy mit csinalsz ha egymastol fuggtok anyagilag, foleg ha gyerek is van. Ilyen nincs hogy kozlod hogy ez a munka neked nem megy es kirugnak. A gyamugyes munkak semilyen olyan kepesseget nem igenyelnek amit ne tudne barmilyen epeszu ember megcsinalni. Ezek utan mar te dontesz ugy hogy nem csinalod meg rendesen a munkat, akkor jogos hogy a parodnak nem tetszik.
2016. jan. 25. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Ha más megoldás nincs, keress normális pasit és sürgősen költözz át hozzá.Ezt a vadbarmot meg hagyd ott a fenébe.Én inkább mennék a híd alá, mint hogy egy ilyet elviseljek, már kikapartam volna szemét!

Csak majd az új kapcsolatnál ne felejtsd el tisztázni az elején, mi legyen a "gazdasági helyzettel".

2016. jan. 25. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Szívesen meghallgatnám a másik felet is. Ha 4 éve vagytok együtt és 4 éve bukdácsolsz, se célod nincs, amiért érdemes lenne átmenetileg meghúzni magatokat, se legalább valami elfogadható fizetésed, akkor lehet, hogy egyszerűen reménytelennek látja, hogy valaha is megtalálod a helyed, ahol jól érzed magad, de ugyanakkor legalább annyit keresel, hogy ne legyenek létfenntartási gondjaid. Ha más dolgokban is így beszél veled, akkor jobb ha különváltok. Ha csak ebben, akkor valamit csinálj, kérj külső segítséget.
2016. jan. 25. 22:30
 5/9 Költőnő? ***** válasza:
nem, mi kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást
2016. jan. 25. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatnak nem inkább arról kellene szólnia, hogy segítjük és támogatjuk a másikat? Hiszen elvileg szeretjük, így tehát nem leordítjuk a fejét, ha bukdácsol, hanem kiállunk mellette.Egyébként rengetegen vannak hasonlóan ebben az általánosan szar magyar gazdasági helyzetben.Akkor most mindenki marja egymást?

Érdekes, nagyszüleink akkoriban háborús időkben kitartottak a házastársuk, családjuk mellett, pedig még több nyomoruk lehetett.De nem értem, hogy aljegyzőként, meg gyámügyesként hogy nem tudtál megélni? Akkor gondolom, felsőfokú végzettséged van (elvileg).És nem minimálbért kaptál.Én takarítói munkával kerestem 120-140 ezreket, volt, hogy két helyen dolgoztam és ha nem is voltunk gazdagok, kijöttünk rendesen a pénzből.

2016. jan. 25. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát... erről tudnék mesélni. Engem a keresetem után ítél meg a párom. :(
2016. jan. 25. 23:32
 8/9 omba ***** válasza:

Én most eléggé lent vagyok pénzügyileg... de ez valahogy fel sem merül. Tudjuk, hogy bele kell húznom, rajta is vagyok, de hát ő szeret engem, én meg őt.

Ki kéne rúgnod a ...csába - kár, hogy nem teheted.

2016. jan. 26. 08:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Kijöttünk, most is kijövök, hisz 141.000-ret keresek, plusz a gyerektartás és a csp. Megértem, hogy nem tud megérteni, hogy néha elmondom neki mennyire rossz itt nekem, fel hogy fel fogok mondani és nem férek bele az Exceltáblázatába... Csak kár, hogy a táblázatban a tartozik-követel oszlopok között nincs olyan, hogy érzések, szeretet, elfogadás, b terv....
2016. jan. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!