Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A baratom kulfoldon kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom kulfoldon kapott munkat de en nem tudok meg menni?

Figyelt kérdés
3,5 eve vagyunk egyutt ebbol masfel eve egyutt elunk. Kulfoldon kapott egy munkat, ami nagyon jo ajanlat es engem is atvenne a cegem oda(nemzetkozi ceg, a nyelvet beszeltem), de csak ha vege ennek a projektnek(meg 3 honap). Szoval addig mindenkepp itt kene maradnom, kulonben nem vennenek at. Kethetente tud hazajonni egy hetvegere. Ami engem bant, h kiment oda, de nem vagyunk hazasok, es meg el sem jegyzett es igy nagyon felek a jovotol.mi lesz, ha kimegyek es nem tudunk ujra osszeszokni? Itthon feladok mindent. Nem akarom nyaggatni de mar nagyon jol esne ha eljegyezne ha mar en kettonkert ilyen lepeseket megteszek. Szerintetek mire figyeljek h ez a par honap ne tepazza meg a kapcsolatunkat? Es nem lenne idoszeru egy eljegyzes?
2016. jan. 19. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de mi lett? Hogy megnyugtassalak: Mi egyedül szombat-vasárnap szoktunk találkozni (6 év együttlét után is).
2019. ápr. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!