Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a barátnőtök titokban beleköpne két hatalmasat a levesetekbe, elkeverné, hogy ne látszódjon és csak azután mondaná meg nektek, hogy az egészet megettétek?
Figyelt kérdés
Mert olyan vicces hangulatban van, hogy éppen így szeretne szórakozni veletek.2016. jan. 5. 18:14
12/18 anonim válasza:
Az a legjobb! :D Akkor rendelek tőle sunaszaftos pirítóst. :DD
13/18 anonim válasza:
Fúj már, emberek... én pont most akartam vacsorázni. Akartam... :DD
14/18 anonim válasza:
12#
Na ugye, szóval mégsem olyan extrém ez. :D
Amúgy meg, ha csókolózom vele meg a puncijába/popsijába dugom a nyelvem akkor miért is akadjak fel ilyenen?
Ez persze nem azt jelenti, hogy beleszarhat a zúzapörköltbe, de na... :)
15/18 anonim válasza:
Beleszarnék a chilisbabjába, aztán elkeverném szépen! Be is fűszerezném, sóznám, borsoznám jobban, hogy ne vegye észre a szar ízt. :D
16/18 anonim válasza:
ÉN szembeköpném azt húzhat haza.
17/18 opened paradise válasza:
Én se vetem meg a humort (bár ez inkább a legalja),úgyhogy megmondanám neki,hogy lehet,hogy nem ma,lehet,hogy nem a héten,nem e hónapban,de vissza fogja kapni,csak más "fűszerezéssel",de ugyanígy.
Rettegésben élne egy darabig,az tuti...
18/18 anonim válasza:
Szájon is vágnám, aztán szedhetné a cókmókját, mert ez nem vicces, inkább alpári és szánalmas.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!