Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondják a férfiak, hogy mit akarnak?
Azt hallottam, ez inkább a nőkre jellemző,de én éppen az ellenkezőjét tapasztalom. :-(
Az egyik kapcsolatom azért ment tönkre, mert a srác közölte, hogy nem is olyan lakást szeretne,amilyet találni sikerült. Egy másik volt párom kitett, mert nem tetszett neki,hogy későn kelek reggel. (10- től dolgoztam, ő egyetemista volt változó órarenddel.
Nem vagyok hisztis, bírom a kritikát, de komolyan... Akkor miért olyan nehéz azt mondani, hogy èdes, düsseldorfi még jobban a rántottát, vagy ne vedd fel többet a lila pulóveredet?
"mert nem tetszett neki,hogy későn kelek reggel"
Ez csak ürügy volt. Te is tudhatod. Gyökerekbe futottál bele, aminek oka van. Fel kéne tárni, mi a belső motivációd. Én pl. mindig face to face mondok bármit, utálom a sunnyogást. Kutasd fel szakemberrel, miért ilyen srácok vonzanak.
"Akkor miért olyan nehéz azt mondani, hogy èdes, düsseldorfi még jobban a rántottát," - ezt spec azért nehéz mondani, mert nemjelent semmit.
Akinek a pulóver szakító ok, azért tényleg ne bánkódj, a lakás sztori nem világos.
Én se olyanban lakok, amilyenben szeretnék, hát ezért nem hibáztatok senkit, főleg nem a páromat.
Kicsit kritikusabb legyél az ismerkedéskor, ha mellébeszél vagy nem őszinte, akkor hess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!