Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Kicsit fura szituban vagyok. A családom elköltözött itthonról, így teljesen egyedül maradtam. Barátom tőlem kb tíz percre lakik egy albérletben.

Mindkettő lakás elég kicsi, így gondoltuk, hogy össze költöznénk, de hozzám nem engedik, hogy költözzön, mert minden lomjukat itt hagyták plusz függőben maradt, hogy oda ők bármikor haza jöhetnek. Igazából szerintem nem fognak, de így jó, mert csak rezsit kell fizetnem. Nem akarok albérletet fizetni, mivel így rengeteg pénzt tudok félre tenni, de nincs ötletem máshogy hogy oldjuk meg. Amíg a hitelhez szerzek önerőt az legalább pár év.

Nem tudnátok javasolni valami ötletet, amivel össze tudnánk költözni, és mindketten jól járnánk?

2015. dec. 21. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kizarasos alapon csak az maradt, hogy koltozz hozza te
2015. dec. 21. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Felnőttként fel kellene nőni, felelősséget vállalni miről, hogy vélekedsz és vállalni amit szeretnél. Ezeknek ára van. Akár pozitívan jössz ki, akár sem, csak magadnak felelsz.

Már rég megfogalmaztad a döntésed a szituációdban, csak nem mered felvállalni.

A te problémád ott kezdődik, hogy nem akarod vállalni az árát. Hitelhez, akkor sem fordulnék ha megvan a minimum önerő. Teli vagy bizonytalansággal, és vészjóslás nélkül a hitel csak súlyosbítja a helyzeted.

Javaslom, költözz oda, vagy ő költözzön hozzád.

2015. dec. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!