Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kiváltani a nőből hosszabb távon érzelmeket?
Empátia,kedvesség,figyelmesség,őszinteség,jó szex.
Van,hogy ez sem elég...
Anyagiakról,értékrendbeli különbségekről, most tekintsünk el.
Valószínűleg szar vagy a szexben, ha nem tudsz hosszútávon megtartani egy nőt sem.
Már elég régóta bizonyított tény, hogy gyakorlatilag a jó szex, orgazmus változtatja át igazán "szerelemmé" a vonzódást, ami a sikeres flört, randik alapján kialakul.
Ugyanis a női orgazmus teljesen másképp működik, mint a férfi. A nőknél az orgazmus során hatalmas mennyiségű oxitocin termelődik túl, és nagy mennyiségű dopamin is. Ami ezek mellett fontos, hogy ezeknek a hormonoknak az agyi receptorai is nagyon aktívak ez idő alatt (ugyanis ezek nem csak hormonok, hanem neurotranzmitterek is). Ennek a hatására, ha megvan a kölcsönös vonzalom és nem érzelemmentes szexről van szó, úgy érezzük, hogy beleszeretünk a partnerünkbe. Ugyanis az oxitocin és a dopamin normál esetben egy párkapcsolat folyamán is jelen van, és ez segíti a normál szerelembeesést is, hosszabb távon. Az orgazmusnál egy akkora túladagolás lép fel, hogy gyakorlatilag instant szerelmesnek érzi magát az ember.
A nőknél a szex ilyen szempontból nagyon döntő kérdés a párkapcsolatokban: ha jó, olyan emberbe is "beleszeretünk", aki a tulajdonságait, személyiségét tekintve hoszabb távú ismerkedés során nem valószínű, hogy szóba jönne. Ha rossz, az olyantól is elveszi a kedvünk, akit egyébként szimpatikusnak találtunk, a leesett hormonszintek (szexuális csalódás) miatt szinte azonnal elvesztjük az érdeklődést. Egyrészt ebből is adódik az a probléma, amiről itt is gyakran írnak a férfiak: "miért" nem adnak esélyt a nők arra, hogy javuljon a dolog.
Az egyik vàlaszoló mond valamit. :) Én életemben egyetlen férfiba szerettem bele. Abba aki orgazmushoz tudott juttatni. Más férfiakkal nem ment...
Egyébként meg kell ismerni az adott nőt és fel kell mérni az igényeit, hogy mit szeret stb. pl egy férfi hiàba jönne oda havonta csillivili ékszerekkel, kocsival, venne nekem màrkàs ruhàkat és hasonlók, nem tudnék vele mit kezdeni, mert engem ezek a dolgok nem tesznek boldoggà.
Nem tudsz érzelmeket "kiváltani", azok létrejönnek, vagy sem.
Te szerintem manipulálni tudsz, az meg - értelmes nő esetében - rövid távon megy aztán megérzi, hogy ez egy nagy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!