Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti feleségül mennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feleségül mennétek egy olyan férfihez, akit egészségügyi problémája miatt mindenhová autóval kell vinni és hozzni?

Figyelt kérdés

Epilepsziás,nincs jogositványa és tömegközlekedéssel nem tud járni a váratlanul jelentkező rohamok miatt. Reggel el kell vinni autóval dolgozni, amikor végez érte kell menni. 44 éves és csak az utóbbi 3-4 évben kezdett dolgozni, de egyetemi végzetsége van.

Rá van utalva a barátnőjére aki mindent megcsinál otthon és minden helyre elviszi.

2015. dec. 18. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Èn biztosan nem tudnám ezt csinálni, szeretnék gyereket, de ugy nem megy, jogy az apáról is ilyen szinten kell gondoskodni. De mindenkinek más fér bele :)
2015. dec. 18. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerelem vagy sem, én kapcsolatba sem lépnék olyannal, akit ilyen szinten pesztrálni kell, nemhogy házasságba. Sajnálom, tudom, hogy nagyon drasztikus a véleményem, de nem jó szamaritánus vagyok, nem jó szándékból és felebaráti szeretetből szeretnék férjhez menni/párt találni, hanem azért, hogy egyenrangú, ugyanannyira kompetens felekként vegyünk részt a kapcsolatban. Ha az egyikünket folyton pelenkázni kell (és nem csak átmenetileg, hanem élete végéig), akkor nem hiszem, hogy tudnék én abban a kapcsolatban igazán elköteleződni.
2015. dec. 18. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar gyereket és jelenleg szereti, csinálja. Ha akar gyereket, akkor nagy hülyeséget csinál szerintem a nő. Épp elég gond a gyerekvállalásnál, hogy "jajj mi van ha történik velünk valami", de miért kell ezt még fokozni? Miért legyen már a születése előtt egyetlen emberre utalva?

Nem azt mondom, hogy epilepsziás embernek ne legyen gyereke. De életképtelennek ne. Van aki epilepsziás, nem dohányzik, nem iszik, hajlandó tömegközlekedni, szociális annyira, hogy találjon magának munkatársat, ismerőst, akivel tud együtt utazni pl, ha egyedül nem mer. De ez így ebben a formában életképtelenség.

2015. dec. 18. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfi epilepsziája eszméletlen módon félre van kezelve. Jómagam is epilepsziás vagyok, tapasztalat.
2015. dec. 18. 19:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha váratlanul rohamai vannak, akkor a kezelőorvosa nem megfelelően állította be a gyógyszereit. A többi meg már csak kifogás. Nem mennék hozzá egy olyanhoz, aki a betegségére hivatkozva elvárja, hogy a párja kiszolgálja, mindenben alkalmazkodjon hozzá. Az epilepszia elég gyakori, én is több epilepsziást ismerek, de mindegyik dolgozik, önálló, nincsenek senkire rászorulva.
2015. dec. 18. 20:56
 16/21 A kérdező kommentje:
40 éves a nő és tíz éve vannak együtt. Jogász a nő. Én nem értem miért maradt evvel a férfival. Semmiben nem számíthat rá.
2015. dec. 18. 21:42
 17/21 A kérdező kommentje:
Múltkor a nő autója a szervizben volt ezért az öccse reggel vitte dolgozni a saját autójával. Egy másik alkalommal nem tudott menni érte, de az öccsét küldte újra. A nő a saját lakását saját költségen rendezte be majd a férfi beköltözött az új lakásba, de az étkezés is ingyenes mert mindennap a szüleitől hozza az ebédet a nő.
2015. dec. 18. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem nem az epilepsziaja zavarna. Van ilyen betegséggel küzdő ismerősöm nem is egy, de egyiket sem kell hordozni, élik az életüket, buliznak stb. Van családjuk.
2015. dec. 19. 08:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék hozzá, és nem azért, mert epilepsziás, hanem azért, mert erre hivatkozva kiszolgáltatja magát. Nekem van epilepsziás ismerősöm, minden áldott nap elmegy a munkahelyére, majd onnan haza, busszal. És csodák csodája, kibírja, ahogy bárki más is.

Volt az egyetemen vak csoporttársam, aki szintén képes volt rá, hogy egyedül közlekedjen busszal. Ha ő meg tudta tanulni, és nem volt lusta hozzá, akkor egy amúgy egészséges, de epilepsziás felnőtt ember szintén képes kell, hogy legyen rá.

Egyébként, ha valami olyan betegsége lenne, ami tényleg kizárttá teszi, hogy egyedül közlekedjen, akkor megtenném, persze (tegyük fel, hogy tudnék vezetni, lenne jogsim, lenne autóm, mert jelenleg rám egyik sem igaz), de ez a pasi egyszerűen csak mocskos módon kényelmes. És nem elég, hogy a saját párja ezt megteszi neki, ez az ő döntésük, de az már durva, hogy másokat is ugráltat.

2015. dec. 19. 21:52
 20/21 A kérdező kommentje:

Jéé ez még eszembe sem jutott: a környékünkön is él egy vak lány és mindennap egyedül! jár be a városba dolgozni. Elöszőr lejön a társasházból majd elsétál a buszmegálloig, majd metrózik. Közben ezt meg hurcolni kell mindenhova.

Áhh..nem érdemes evvel a társasággal foglalkozni! Ekkora kihasználást nem hallottam mint ami ebben a családban történik! Köszi utolsó a hasznos hozzászólásod! :)

2015. dec. 19. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!