Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő csak szánalomból van a csávoval, az nem azért van mert a nő rá van szoruva és erre fogja?
Sajnálatból nem igazán, valamiféle hálából már inkább.
Esetleg anyagi,vagy más függés miatt.
Inkább hálából, hogy végre valakinek kellek én is.
Konkrét példám van!
Adott volt egy nő, 25 éves, ízlésesen molett - tényleg nem nézett ki rosszul. Nem volt pengevékony, de még én is, akinek a vékony lányok tetszenek azt mondtam az összképre, hogy nem rossz.
Munkahelyén megismerkedett egy korabeli, kicsit pocakos, átlagos arcú, jószívű sráccal. Összeházasodtak, gyerekük született. Majd a szülés után az asszony elkezdett tornázni és életmódot váltott, hogy a szülés után megmaradt felesleget ledolgozza. Ez olyannyira jól sikerült, hogy egy év alatt a szó szoros értelmében bombanő lett. Ez önmagában nem baj, csakhogy ezzel együtt az önbizalma átlépte az egészséges szintet.
Volt már viszonya a saját főnökével, most éppen egy másik szakmabelivel csalja a férjét - a munkaidő terhére.
Szóval ez a nő tuti, hogy csak hálából, és nem igazi érzelmektől vezérelve ment hozzá a férjéhez, hiszen ha tényleg szeretné, akkor bombanőként is tetszene neki. De nem, amint ő "szintet lépett", máris mások karjaiba omlott.
Helló kérdező, itt válaszolok, ha nem gond. Valamit félreértettél, a nő néz ki klasszisokkal jobban, mint a férfi. Rengeteget jár edzeni, kajára is figyel.
A férj természetesen nem tud/nem akar tudni a viszonyokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!