Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex előtt, vagy után érdemes enni?
Még nem élünk együtt barátnőmmel, de szoktunk egymáshoz járni.
Amikor feljön, akkor szeretem meglepni azzal, hogy főzök neki valamit, és most jön a probléma...
Ha mondjuk nem sokáig maradunk együtt aznap, mert más dolog is van, de szexelni szeretnénk, akkor a kajálást a szex előtt, vagy után érdemes megoldani?
Az a baj, ha szex előtt eszünk, akkor utána tele van az ember gyomra, már nincs kedve dugni. Akkor érdemes inkább az intim pillanatok után a kajálás lerendezni? :D
Hali,sőt halihalihó !
Szerintem közben érdemes.
Egyél a hasáról egy jó kis marhapörköltet nokedlivel.
A hömlökére tegyél kovászosuborkát.
Vörösborral öntsd nyakon.
A vörösbor nagyon fontos !
@Küldöm az ampert:
A vörösborral téged kellene nyakon önteni, de csak akkor, miután jól pofán vágtak, te nyomorult. :-)
-----------------------
A többieknek köszi az értelmes választ. Általában én az intim pillanatok után eszek.
Ej,nem is olyan kedves kérdező !
A fene egye meg a testi melegedet.Ez miféle ellenreakció volt tőled ?
Az ember fia próbál segíteni erre ez a köszönet.
Sok sörbe fog ez neked kerülni cimbi.
Béke kísérje utadat.
Nem tudom hány éves vagy, de ha egy kajálás már most képes a libidódat elnyomni, akkor nagy bajban vagy :-D :-D :-D
Mondjuk én személy szerint szex előtt keveset eszek, de én az IBSZ-em miatt :-(
"Nem tudom hány éves vagy, de ha egy kajálás már most képes a libidódat elnyomni, akkor nagy bajban vagy :-D :-D :-D"
Semmi ilyenről nincs szó. Mindössze az a helyzet, hogy közvetlenül étkezés után szükségem van valamennyi emésztési időre, és nem tudok fizikai dolgokat végezni. Vagyis tudnék, de nem tanácsos. Szex közben izeg-mozog az ember, és ha felrázkódik a kaja, ami még nem lett megemésztve akkor nem kizárt, egy találkozó Vukkal. Na, ezt akarom elkerülni.
Ja, és egyébként vegetáriánus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!