Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés előtt kapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés előtt kapcsolati problémák: bizalmatlanság, kihűltség. Érdemes folytatni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel majdnem másfél éve vagyunk együtt, és kb 1 héten belül összeköltöznénk.

Nemrég azonban egy beszélgetésre bukkantam a telefonjában, egy régi ismerősével (?!) együtt dolgoztak évekkel ezelőtt. Nem sokat olvastam belőle, de a lényeg az volt, hogy találkozni akarnak, meg milyen jó lenne beszélgetni (?!) és mindezt a barátnőm írta.

Eddig bíztam benne, de most ez megingott. Folyamatosan azt mondja, hogy szeret, bújik, ölel, csókol stb.

A másik gyanus, hogy mostanában gyakrabban vágyódik haza...akár nélkülem is. (másik városban él, átmenetileg nálunk lakunk 2 hetet, és utána lenne a költözés külön) Eddig pedig nem az hogy utált, de nem annyira szeretett otthon lenni.

Ez a másik srác idősebb tőlem, szerintem anyagilag is jobban áll. Gondolom éretteben is viselkedik v nemtom.

Sosem gondoltam volna róla ezt. Annyira bíztam benne.

Soha semmi jelét eddig nem találtam és nem is éreztem, hogy másnál keresne boldogságot.

Kétségbe vagyok, és azt sem tudom hogy álljak elé...

azt mégsem mondhatom h belenéztem a telefonodba és elolvastam az üzijeid....

az smseket is megnézve kb havonta 1-2 smst volt vele, de csak annyi h mi a helyzet meg ilyesmi.

A dolgo érdekessége, hogy exeiről, munkatársairól iylesmi mindig beszélt szita őket,vagy nevetett rajtuk, de rőla soha sem szólt semmit, és ez nem jót jelent szerintem.

23/L

24/F

2015. okt. 28. 07:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Semmi félnivalód nincs,ha azt nem írta a régi kolegának,hogy van-e kedve egy etye-petyéhez veled.Én is beszélek az exeimmel,akár van valakim,akár nem.Egy hogy vagyban még semmi kivetnivaló nincs.
2015. nov. 1. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!