Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális a reakciója ezekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a reakciója ezekben a szituációkban?

Figyelt kérdés
A napokban nagyon össze kaptunk,mélyen megsértet a párom.Próbáltuk vagyis inkább próbáltam vele beszélni hogy mi lenne a megoldás a mi helyzetünkben.Már én nagyon arra hajlottam hogy kezdjünk új életet külön de ő nem akarja,valahol ez jól is eset meg nem is.A mai nap elhatározott figyelemmel törődéssel sokat simogatott meg ehhez hasonlók,addig adig míg szex lett a vége.Nagyon jó volt de utána úgy viselkedett mintha nem érdekelnek, nem bújt hozzám , nem cirogatott semmi.Ilyenkor mi lehet,csak úgymond arra utazott legyen hová üríteni vajon?Vajon sem kellenek használ,mély érzéseket nem érez irántam?Az ok amiért pár napja összekaptunk, megcsalás persze tagadja meg próbálja kimagyarázni de...tudom hogy megcsalt.
2015. okt. 14. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ugy fest mintha kenyszerbol laknal vele, mert nincs jobb helyed. Es most ennek iszod a levet, egeszsegedre.
2015. okt. 14. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Megengedeti magának,hogy drágább albit is tudjon fizetni,miért lenne neki készen?
2015. okt. 14. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy megcsalt?
2015. okt. 14. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy megcsalt, mégis pár simi után lefekszel vele, akkor mi a francnak cirógatna tovább, de komolyan? Mostantól te leszel a kapcarongy, akibe akár lábat is lehet törölni, mert akkor is minden ugyanúgy megy tovább. Legyél nyugodt, hogy a szeretőjével ugyanezt csinalja, azt mondja, amit hallani akar, majd addig viselkedik vele gyengéden, amíg az megtesz mindent... aztán hazamegy hozzád és vigyorog, hogy micsoda két hülye nő..
2015. okt. 15. 00:32
 5/5 omba ***** válasza:

"Már én nagyon arra hajlottam hogy kezdjünk új életet külön de ő nem akarja" - hát persze, jól látod, üríteni azért jobb vagy, min a pzs.

Ragaszkodj az eredeti elgondolásodhoz, majd akkor keressen, ha eldönti, te kellesz-e neki, és kellesz-e egészen!

2015. okt. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!