Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én fújom fel ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
A hét elején többféleképpen közölte a párom, hogy a hétvégén elmegy egy versenyre, először, hogy nem biztos, utána hogy biztos, és hogy szombaton is menni kell. Addig arra készülnek a munkahelyen is. Mivel minden nap mást mondott, én terveztem szombatra közös programot, utána szólt, hogy akkor nem ér rá. Majd rákérdeztem, hogy simán bele ment ebbe a programba? És rávágta hogy igen, naná, simán. Arra számítottam, hogy hozzá teszi, de hiányozni fogsz vagy akármi. De semmi, teljesen érzéketlenül mondta. Én erre rosszul éreztem magam és megsértődtem. Mondtam is neki, de nem érti mi bajom van.
2015. okt. 7. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem te fújod fel

22F

2015. okt. 7. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
mivel lehetsz kb 17 éves, igen TE FÚJOD FEL :D Inkább másra használd az ujjaidat, kedves.^^ miiiááúú
2015. okt. 7. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
mondjuk nem össze vissza kéne kommunikálnotok
2015. okt. 7. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Te fújod fel. Normális ember erre kb úgy reagálna, hogy "jaj de kár, mindegy, de jövő hétvégére akkor ne szervezz programot, jó szórakozást a versenyen".

Pláne, ha együtt is éltek (ha már ez a kategória), és nem arról van szó, hogy amúgy is kevés időt töltötök együtt.

2015. okt. 7. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért hiányoznál, ha programja van? Inkább csinálj magadnak te is valami programot! Én örülök, hogy a páromnak van saját élete, amitől fel tud töltődni, sokkal jobb így az együtt töltött idő, mert akkor maximálisan velem foglalkozik.
2015. okt. 7. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is te fújod fel. Majd amikor elindul, és reggel búcsúzkodom, gondolom akkor majd mondja, hogy hiányozni fogsz neki, vagy ilyesmi, de most ezt így előre...?
2015. okt. 7. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha én mondok neki valamit, mit szeretnék, az sose jó. Mindig az van amit ő szeretne. Múlt hétvégén is ezzel kapcsolatosan töltöttünk el egy napot a hétvégén. Új városban élek, nem ismerek senkit, mondtam hogy akkor haza jövök, de ő ellenezte. Sose mondja hogy hiányzom, vagy szeretlek, meg áradozik erről a versenyről, amire más is elmehetett volna helyette. Persze hogy elmehet, de először nem két napról volt szó, hanem csak egyről.
2015. okt. 7. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudjatok, de szerintem megtisztelhette volna annyival legalább, hogy nem így közli le, akkor is el akar menni mindenképp. Kettő: attól még mondhatja neki hogy szereti (feltéve ja, ha valóban szereti, ugye?). Három: ha csak az számít amit ő akar, kár az időt pazarolni rá, ha ő ennyire tesz rád. Nyilvánvalóan csak magát nézi.
2015. okt. 10. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!