Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan, mi alapján, milyen módszerrel lehet leginkább megállapítani egy párról, hogy mennyire alkotnak jó párt?
Kedves 11. válaszoló:
Olyan kis aktív, dinamikus emberke voltam, ambíciós, céltudatos, határozott, "zajos", bulis (persze ennek mellékhatásaival együtt) de nem tipikusan romantikus alkat . Aztán összejöttünk, és lassanként úgymond "megcsendesedtem", "megkomolyodtam", mert féltékenységek jelentek meg, (sajnos nem ok nélkül), de változtam, sőt kompenzálni próbáltam, kihagytam ezeket, de sajnos a pozitív dolgokból is észrevétlenül. Sajnos picit összetartoztak ezek a fejemben. Aztán megpróbáltam a céltudatosságomból, határozottságomból kihagyni, hogy ne legyen az, hogy akaratos vagyok, akivel nem lehet együttdolgozni, ha már ő is annyira szabad szellem. Legalábbis így épült fel bennem tudat alatt. Aztán azon vettem észre magam, hogy annyira ez lett, hogy kicsit átmentem papucsba. Egy idő után mivel a munkám is nagyon elfoglalt, mindig ő szervezett meg egy-egy kiruccanást, de közben kiderült, hogy tőlem várná el ezeket, hogy kicsit dominánsabb, férfibb legyek, de én rájöttem, hogy egy kicsit elfelejtettem ilyen lenni. Legalábbis mellette már nagyon nehéz újra ilyen dominánsabb, meghatározóbb, határozott, A Férfi legyek, amihez hozzátartozik az is, hogy romantikás valaki is legyek.
Most az a szellemi projekt, hogy "reszetáljam" a személyiségemet. Csak keresem ennek a lehetőségeit.
Nézd, egy párkapcsolatnak egymás fejlődése, fejlesztése is a célja (pszichológia). Hogy ez jó vagy rossz irányba megy, azt neked kell érezni. A férjem előtt buliztam és pasiztam, most gyereket nevelek itthon, nemhogy nem bulizok, barátnőzni se tudok. A férjem délután 2-kor kelt és minden hétre kapott új nőt, most fél 8-kor kel, dolgozik mint állat és ugyanazt a nőt nézi majd 10 éve. Van ami kiment az életünkből (buli, partnercsere, szabados élet, alvás, lazulás), de jött helyette más( biztonság, földöntúli szeretet és boldogság mint család, aktív élet és ma egy napba több minden belefér mint régen:-) )
Mi ezeket a változásokat (és sokat amit egymással kapcsolatban nem soroltam most) jónak tartjuk (járunk önismeretezni), te magadban döntsd el, jót tesz e neked az a változás.
11-es vagyok. Kerdezo, en egyszeruen intezem a feltekenysegem. Ha szemelyesen tortenne ilyen, jol behuznek egyet kettot az orrara es fogsorara a kiscsajnak. ( mma-ra jarok. Kulsore noies vagyok, sose gondolnad rolam.) Mar megtanultam, h ha beszelek errol, akkor en lennek a hazsartos sarkany. Nem szolok. Ha helyzet van, akkor utok. ( Kivanja nemelyik no a fajdalmat. )
A szemelyisegeddel nincs baj. Miert nem buliztok ti is egyutt? Mi egyutt jarunk. Na ott tanuk elott mar fifikasabban szoktam utni. H tancnak tunjon :)
Szerintem jarjon el a bnod vmi kuzdosportra. Az megtanit, h nem kell feleslegesen picsogni, hanem cselekedni kell. Az en pasim is ilyen , mint te. Szeret flortolni. Velem. Mas nem skar vele egy ideje... Nem tiltom en senkitol se. A programokat mindig en szervezem. Igy legabb oda megyunk, ami tuti erdekel. Nekem nincs ezzel bajom. Ez nem papucssag. De az se baj, ha vki papucs. Nem tartom ferfialannak.
N
11-es vagyok. Az, h jarsz vkivel monogam jelleggel, mar onmagaban romantikus. Meg, h egyutt csinaltok programokat. Ez eleg romantikus. Milyen sz. Sagra gondol meg a nod? Mondjuk szord tele rozsaszirommal a lakast meg agyat es keltsd teaval. Na , utana meg takaritson es elvezze a romantikat. :D
Gyujts gyertyat es masszirozd meg. Jol taposd ki belole a feszultseget. (En ezt szeretem peldaul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!