Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kötelesség egy nőnenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötelesség egy nőnenek a következő dolgok?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt és 8 hónapja lakunk együtt. Én 25 éves vagyok ő pedig 35. Mind a ketten dolgozunk viszont külön kasszán vagyunk ami azt jelenti hogy lakbér és rezsi felesben az itthonra vett dolgok java részét én veszem.Mosok főzök és takarítok, illetve ma megkért hogy a reggelijét is készítsem elő minden reggel.( nem kötelező de jól esne neki) Úgy érzem hogy én teszem a dolgom mint akinek kötelező de nem kapok cserébe semmit.Mármint mondjuk ő vásároljon be az ebédhez, vagy meghívjon egy hétvégére.Nem vagyok olyan lány aki nagyra vágyakozik de 1 év alatt a havi 1 rózsán kívül és karácsonyra a fülbevalón kívül ( amit értélelek és tetszik) szóval ezen kívül semmit. :( jogosan esik rosszul?
2015. szept. 18. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Na már megjelent a megfonnyadt, dagi nők az azonnal dobd ki dumával! :D
2015. szept. 18. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Tévedés. Azok lesznek a megfonnyadt dagi nők, akik egy ilyen posványban élnek életen át... :D
2015. szept. 18. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Próbáld terelgetni kicsit, de ha nem javul a helyzet, érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig akarsz házicseléd lenni.
2015. szept. 18. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Kihasznál. Ő miért nem végez házimunkát? Mindketten dolgoztok, tehát az otthoni teendőknek is közösnek kellene lennie. Az lényegtelen ki keres többet. Én a magam részéről biztos nem csinálnék magamból cselédet. Mert te kb az vagy, csak még plusz le is fekszel vele. Biztos nem lennék ilyen pasi mellett 1 percet sem.
2015. szept. 18. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:

#7 vagyok. Még mielött megköveztek! Egy jó adag ironia lesz!

Azt irod, hogy külön kasszán vagytok.

A bejárónőt megfizetik! Másról nem is beszélek! >:( :D

2015. szept. 19. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyit dolgozik és mennyit keres. Ha havi 2m ft ot visz haza akkor 1 szavad sem lehet, de ha mondjuk 100 ezret akkor segíthetne amiben tud.
2015. okt. 22. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!