Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jól tettem, hogy hagytam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy hagytam?

Figyelt kérdés

A múltkor nálam aludt egy lány. Még csak ismerkedési fázisban vagyunk. miután kajáltunk, én még le sem tettem a tányért, de ő már vitte a konyhába a sajátját, és elmosogatta. Pedig előtte szó sem volt ilyenről, abszolút nem vártam ezt el tőle.

Nem szóltam neki, hogy várjon vagy valami, hanem hagytam, hogy megcsinálja. Jól tettem?

2015. szept. 13. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Te hülye-e vagy?
2015. szept. 13. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos szoltam volna neki, hogy hagyja majd megcsinalom... Az mas kerdes, hogy ezutan o folytatja e, de legalabb szoltam neki, hogy nem kell.
2015. szept. 13. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Legalább tudja, mire számíthat tőled a jövőben.
2015. szept. 13. 13:43
 4/7 Blade Bone ***** válasza:
Otthon érzi magát :D ha nem egy zsarnok a csaj, akkor ez még jó is. :) Én pl nem szeretem, ha valakinek mondani kell mit és hogyan, nem vagyok az anyja, találja fel magát. Szóval engem ez nem zavart volna, bár együtt nagyobb poén mosogatni :) am és utána mit mondott? :D
2015. szept. 13. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:

utána? semmi. am egy fél óra múlva megkérdeztem, hogy egyébként miért mosogatott el, megcsináltam volna.

Erre meglepődött, mondta, hogy hát mert ő koszolta össze a tányért, nem is érti miért kérdezek ilyet.

2015. szept. 13. 13:45
 6/7 aperitif ***** válasza:
50%

Minden esetre jobb, mintha utána szóltál volna, hogy várjon, mindjárt befejezed te is, és elmosogathatja a te tányérodat is :D

Nekem furcsa, ha valaki rögtön felpattan mosogatni, pláne vendégségben. Itthon sem szoktam. Ha nekem vendégem van, úgy szoktam, hogy megvárom, amíg ő is befejezi az evést, leszedem az asztalt, kiviszem a mosogatóba, aztán visszamegyek a vendégemhez. Majd elmosogatok, ha ő elment, sem az időt nem akarom tőle elvenni, sem bűntudatot nem akarok kelteni benne, hogy nekem mennyi dolgom van miatta.

De nem vagyunk egyformák. Akit úgy neveltek, hogy nem hagyhat maga után rendetlenséget, annak ez a fontos. Tüchtig kis feleség lesz belőle :)

2015. szept. 13. 14:05
 7/7 Blade Bone ***** válasza:
Akkor egy jól nevelt lány. :) Én is rögtön el szoktam mosogatni ha ettem, hiába van nálam akárki, mert így ha elmegy, nem kell nekem még pluszba nekiállni takarítani, és jobban érzem magam ha tiszta minden. :) Ja és mégegy jó momentum, ha másnap neki akarok állni főzni, rögtön csinálhatom, nem kell mosogatni. :D
2015. szept. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!