Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy hagytam?
A múltkor nálam aludt egy lány. Még csak ismerkedési fázisban vagyunk. miután kajáltunk, én még le sem tettem a tányért, de ő már vitte a konyhába a sajátját, és elmosogatta. Pedig előtte szó sem volt ilyenről, abszolút nem vártam ezt el tőle.
Nem szóltam neki, hogy várjon vagy valami, hanem hagytam, hogy megcsinálja. Jól tettem?
utána? semmi. am egy fél óra múlva megkérdeztem, hogy egyébként miért mosogatott el, megcsináltam volna.
Erre meglepődött, mondta, hogy hát mert ő koszolta össze a tányért, nem is érti miért kérdezek ilyet.
Minden esetre jobb, mintha utána szóltál volna, hogy várjon, mindjárt befejezed te is, és elmosogathatja a te tányérodat is :D
Nekem furcsa, ha valaki rögtön felpattan mosogatni, pláne vendégségben. Itthon sem szoktam. Ha nekem vendégem van, úgy szoktam, hogy megvárom, amíg ő is befejezi az evést, leszedem az asztalt, kiviszem a mosogatóba, aztán visszamegyek a vendégemhez. Majd elmosogatok, ha ő elment, sem az időt nem akarom tőle elvenni, sem bűntudatot nem akarok kelteni benne, hogy nekem mennyi dolgom van miatta.
De nem vagyunk egyformák. Akit úgy neveltek, hogy nem hagyhat maga után rendetlenséget, annak ez a fontos. Tüchtig kis feleség lesz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!