Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a fejemmel van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a fejemmel van a baj, az en hulyesegem?

Figyelt kérdés

Udv mkndenkinek! A parommal 7 honapja elunk egyutt es szeretem imadom mkndenel jobban. DE ha munka utan hazamegyek vagy o jon neha feszult vagyok es o is. 10/7 osszeveszunk valami aprosagon..sose valami komoly dolgon de azt hatalamas szi tre tudjuk fujni. Ha vele vagyok neha azt erzem h barcsak a haverokkal lehetnek vagy ide mennek -oda mennek. Ugyan akkor az esetek feleben pedig imadok vele.lenni es egy percre sem elengedni! Eszembe szokott jutni a szakitas is, de a vilagert se bantanam meg illetve en se tudnam elkepzelni nelkule a tovabbiakat. Tudom elegge elentmondasos ez amit irtam es pont ez idegesit. Illetve a sex is jezd erdekes lenni...ha csinaljuk akkor tenyleg eszmeletlen jo csakhogy o altalaban esenkent kivanja en pedig reggel. En mire hazaerek tul faradt vagyok hozza. :/ es itt van meg egy problema...amivel.tisztaban is vagyok hogy az en hibam. Van ugy h szabadnapos vagyok es o delutanra megy dolgozni igyhat a delelottunk szabad. Tudnank sexelni csak o reggel nem kivanja. Ezert hat miutan elmegy maszturbalok es ezzel azba problema hogy elofordult h nem.a faradtsagiatt nem kivantam a sexet hanem.mert tul sokat maszturbaltam.

Egy szonak.is szaz a vege.

Tudnatok tanacsot adni hogyan lehetne elhanyagolni az ingerultseget illetve orvosolni a fent emlitett provlemakat??

Elore is kosziindenkinek!!!

2015. aug. 22. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem illetek össze sajnos.
2015. aug. 22. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Megfogalmazás,helyesírás borzasztó,inkább ezt gyakorold.
2015. aug. 22. 23:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyi? Ezek tenyleh azt jelentik? O is nagyon szeret engem es en is ot!! Tudom egy parkapcsolatban egymashoz kell igazodni es nem lehet hogy ez azert van mert nem.vagyunk egyutt meg eleg ideje?
2015. aug. 22. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
És várjál! Én azt imádom legjobban, mikor leírják, hogy mennyire, de mennyire, de mennyire szeretnek valakit, meg hogy mennyire az éééletük valaki, aztán a kérdés második felében épp az ellenkezője derül ki! Hányok az ilyenektől! Nektek: szét!
2015. aug. 22. 23:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Helyesiras, fogalmazas...tudom hogy eleg sok.hibat vetettem, vetek..a fogalmazas se volt sose az erossegem DE szerintem nem az volt a lenyeg es en se azt kerdeztem hogy ezt jol fogalmaztam- e meg vagy helyesen irtam.
2015. aug. 22. 23:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem.qz volt a kerdes hogy maradjak e vele egyutt vagy sem! Es itt nem az ellenkezoje derul ki es nem is ugy irtam. Folyamatosan szeretem ot es a vicc hogy akkor is ha veszekedunk csak ezeket kene valahogy kihagyni es tuti lenne minden.
2015. aug. 22. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez meg magyarázkodás! ;)
2015. aug. 22. 23:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Muszaj elmagyarazni ha felre ertik.
2015. aug. 22. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:

"Egy szonak.is szaz a vege. "

Száz szónak is egy a vége. ;)

Ilyen helyesírással nekem is kellemetlen olvasni. Helytelen szavak, mondat közti pontok, hogy helyett h. Még az ékezetek hiánya oké, de ez így kicsit már olvashatatlan.

A lényeg, hogy akkor ne maszturbálj, vagy vedd rá a párod, hogy reggel is akarja. Magyarul izgasd fel. Ne időszakhoz legyen kötve a szeretkezés, hanem akkor csináljátok, mikor van rá idő és mindketten kívánjátok. Próbáld meg estére összehozni. Amúgy hiába maszturbálsz reggel, attól még ugyanúgy kívánhatod este. A nők egymás után többször el tudnak menni, agy ez nem akadály.

2015. aug. 22. 23:47
 10/12 A kérdező kommentje:
 Tenyleg elnezest kerek a helyesirasert de telefonrol utalok irni es eleg gyakran elofordul hogy felre nyomok. Ha most azt kerdezitek hogy akkor miert nem geprol irok..azert mert most ert meg ezba dolog arra hogy leirjam.
2015. aug. 22. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!