Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fejemmel van a baj, az en hulyesegem?
Udv mkndenkinek! A parommal 7 honapja elunk egyutt es szeretem imadom mkndenel jobban. DE ha munka utan hazamegyek vagy o jon neha feszult vagyok es o is. 10/7 osszeveszunk valami aprosagon..sose valami komoly dolgon de azt hatalamas szi tre tudjuk fujni. Ha vele vagyok neha azt erzem h barcsak a haverokkal lehetnek vagy ide mennek -oda mennek. Ugyan akkor az esetek feleben pedig imadok vele.lenni es egy percre sem elengedni! Eszembe szokott jutni a szakitas is, de a vilagert se bantanam meg illetve en se tudnam elkepzelni nelkule a tovabbiakat. Tudom elegge elentmondasos ez amit irtam es pont ez idegesit. Illetve a sex is jezd erdekes lenni...ha csinaljuk akkor tenyleg eszmeletlen jo csakhogy o altalaban esenkent kivanja en pedig reggel. En mire hazaerek tul faradt vagyok hozza. :/ es itt van meg egy problema...amivel.tisztaban is vagyok hogy az en hibam. Van ugy h szabadnapos vagyok es o delutanra megy dolgozni igyhat a delelottunk szabad. Tudnank sexelni csak o reggel nem kivanja. Ezert hat miutan elmegy maszturbalok es ezzel azba problema hogy elofordult h nem.a faradtsagiatt nem kivantam a sexet hanem.mert tul sokat maszturbaltam.
Egy szonak.is szaz a vege.
Tudnatok tanacsot adni hogyan lehetne elhanyagolni az ingerultseget illetve orvosolni a fent emlitett provlemakat??
Elore is kosziindenkinek!!!
"Egy szonak.is szaz a vege. "
Száz szónak is egy a vége. ;)
Ilyen helyesírással nekem is kellemetlen olvasni. Helytelen szavak, mondat közti pontok, hogy helyett h. Még az ékezetek hiánya oké, de ez így kicsit már olvashatatlan.
A lényeg, hogy akkor ne maszturbálj, vagy vedd rá a párod, hogy reggel is akarja. Magyarul izgasd fel. Ne időszakhoz legyen kötve a szeretkezés, hanem akkor csináljátok, mikor van rá idő és mindketten kívánjátok. Próbáld meg estére összehozni. Amúgy hiába maszturbálsz reggel, attól még ugyanúgy kívánhatod este. A nők egymás után többször el tudnak menni, agy ez nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!