Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom múlt héten költözött hozzám, azóta mindent megkritizál, cserélni, újítani akar, amire szerintem semmi szükség. Valami ötlet?
" kapott egy kis pénzt a szüleitől," - és abból rögtön meg akarja mutatni neked....
Az értelmetlen kiadás esetében tök mindegy ki fizeti, e két éves bútort kidobni: marhaság.
Azt kérdezd majd tőle, hogy ha eddig nem volt baja a lakásoddal, akkor most meg mitől lett hirtelen?
HA a törlesztésbe nem akar beszállni (de miért is nem?) - vegyen autót, vagy államkötvényt, vagy mittom én mit.
El lehet a pénzt költeni értelmesen is, vagy félre lehet rakni.
Nekem átrendezett egy csomó dolgot, nem is örültem mindegyik változásnak, de az még belefér. Ha viszont ilyen ötletekkel állna elő... hát nem tudom - meggondolnám a szakítást is.
Eddig jókat szeretkeztünk az ágyon, az már része az életünknek, most miért kellene másik?
Az én lakásom egy éves. Amikor gyűjtögettem rá, fura volt hogy lehet, hogy egyszer egy férfi majd beköltözik hozzám, hisz inkább fordítva szokott lenni.
Most ez a helyzet, a párom be fog költözni hamarosan. Neki nincs saját, hiába dolgozik sokat,nincs igazán megfizetve.
Nagyon szeretném hogy otthon érezze magát, és soha nem szeretném hogy elhangozzon az a mondat hogy ez az én lakásom. Kitehet díszeket, a szekrény fele az övé lesz, takarót, díszpárnát, apróságokat változtathat majd ha úgy jobban otthon érzi magát, de ha ki akarná dobni az új bútoromat, azt hiszem, mehetne vissza a szüleihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!