Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélés egy drogossal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélés egy drogossal. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy éve élek együtt a pàrommal, tervezgetjük a csalàdalapitàst, eddig minden jol haladt. Aztàn az utobbi idöszakban néhàny csunya titok kiderült. Az elejétöl fogva tudom hogy füvezik, ezzel nincs is igazàn bajom, mert nem napi szinten, csak néhanéha teker egy cigit. Kb 2 honapja jöttem rà, hogy màst is hasznàl, ez viszont màr tul van az elfogadhatosàg hatàrain, ugyanis napi szinten speedezik. Azt mondja, csak a munkahelyén hasznàlja, mert igy jobban teljesit. Mivel azt mondta, ezt se gond neki letenni, kértem, hogy ne csinàlja tovàbb. És itt kezdödtek a gondok. Azota folyamatosan hazudik, azt mondja abahagyta, de àllandoan port talàlok a zsebeiben, tàskàjàban, és ez àllandoan vitàkat vàlt ki. Mostanra odàig jutottunk, hogy azt mondja, ha nem tudok leszàllni a témàrol, pakoljak össze és költözzek el. Tudom, hogy szeret és ezt csak a függösége mondatja vele, de nem akarja abbahagyni, nem akar segitséget. Azt mondja ez az ö élete és azt csinàl vele amit akar. Van valaki hasonlo helyzetben közületek? Hogyen lehet ezzel együtt élni? Nem akarom homokba dugni a fejem és hagyni hogy mindent elcsesszen.
2015. júl. 10. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Együtt nem szoktátok csinálni?

Miből van rá pénze? Lehet csak árulja, vagy lányokat exportál Bécsbe táncolni

2015. júl. 10. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
kérdezd már meg honnan szedi a cuccot, érdekelne
2015. júl. 10. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Régebben ezt használták sokan gyerek születése után is a nők,hogy jobban talpon maradjanak (külföldön).Jobb,mint az lsd,mert legalább nem hallucinogén,olcsóbb mint a kokain,ha tiszta,akkor még mindig jobb mint a kétes eredetű katik és társai.Abbahagyni egyik pillanatról a másikra nem fogja,nem is akarja,letenni sem nehéz amúgy,nem állhatsz mellette a munkahelyén.Az azon kívüli időt kellene tartalmasan eltölteni,hogy legalább akkor ne csinálja,mert szerintem otthon is szipákol biztos amit te nem látsz.Családalapításon így ne gondolkodj.Ha nem vesz vissza belőle,vagy nem hoz áldozatot a jövő miatt,akkor meg hagyni kell,és keress mást.
2015. júl. 10. 15:15
 4/7 anonim válasza:
100%
Nem lehetseges. Menekulj.
2015. júl. 10. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, szabadulj tőle. A Te életedet is tönkre fogja tenni és ez önzőség, mivel amíg lehet nem kér segítséget. Tehát nem is akar leszokni. MENEKÜLJ!!!!Egyrészt nincs betegségtudata (ami a függőkre jellemző) másrészt nem erős jellem.
2015. júl. 10. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Neki a drogja többet jelent mint a veled töltött idő. Én lezárnám. Nekem is volt füves időszakom DE akkor nem volt senkim és nagyon pocsék időszakomat éltem. Ha együtt élek egy nővel akkor az azért van mert testileg lelkileg megértjük egymást és meg sem fordul a fejemben semmilyen sz@rhoz nyúlni .
2015. júl. 11. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Menekülj,mert nem lehetséges.Csak egyre több csalódást és fájdalmat fog okozni.Ne pazarold rá az idődet.Saját tapasztalat.
2015. júl. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!