Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaköltözzek a barátomhoz?
A barátom szeretné, ha a nyár után is vele lennék, és vele élnék. Nagyon kedves, nagyon figyelmes, egyszerűen imád engem, de... nem is tudom.
Én is kedvelem őt, meg jól kijövünk, de én inkább a tanulásra szeretnék koncentrálni, félek, így nem menne. Jövőre érettségizek, és nem terveztem kapcsolatot, mert komoly terveim vannak. Csak jól akartam érezni magam a nyáron, ő meg valami mást akar. Valami nagyon komolyat... Én nem akarok kötöttséget, és tényleg félek, hogy a tanulás rovására megy... Viszont a családtól függetlennek lenni jó lehet, és tényleg kedvelem őt. Mit tegyek?
Én is azt gondolom, ha ennyi kételyed van, akkor a válasz : nem.
Fiatal is vagy, foglalkozz az egyetemmel, azzal nincsenek kétségeid. Mindegy, de ő ahhoz mit szól?
Ha te is látod, hogy mások a céljaitok, akkor mi a fenének?
Jó, hát az olyan "nagylányos" dolog.... de várjál még nyugodtan.
Mit szól ő asz egyetemi terveidhez?
Ő mit dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!