Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy érdekes témát szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes témát szeretnék elindítani. Vannak dolgok, amiket, ha elmondanék magamról, nem tudom, hogy velem maradna a szerelmem?

Figyelt kérdés

Szóval, gondolom az az ember igazán őszinte, aki mindent elmond magáról. Én egyébként férfi vagyok. Már benőtt a fejem lágya, és érett, felelősségteljes, és a gondokat, konfliktusokat, józanul kezelő, boldog kapcsolatban élek a barátnőmmel. Nem jelenbeli dolgokra gondolok, amik változtatnának a kapcsolatunkon, ha elmondanám, hanem olyan régi dolgokről, amiket még éretlen fejjel csináltam, és már semmi közöm ahhoz az emberhez, aki akkor voltam.

El nem tudnám képzelni magamról, hogy újra ilyeneket csináljak, de elgondolkodtam azon, hogy talán csak az jelentené azt, hogy valóban őszinte vagyok a barátnőmhöz, ha elmondanám neki azokat a dolgokat, amiket régen csináltam. Olyan dolgokat, amiket másoknak sosem mondtam volna el, és szégyelltem volna, ha kiderülne.

Az egyik ilyen dolog, ami most épp eszembe jut, az az, hogy pl. néhány leszbikus szextörténetet írtam, amiket feltöltöttem egy internetes oldalra, ahol 10-ből 7-8 asra pontozták őket. Csak kíváncsiságból elolvastam néhány történetet, meg sokba csak beleolvasgattam, és rájöttem, hogy nekem lennének az átlagnál felülibb izgató ötleteim. Sok olyan történet volt fent, amiknek az írójának eleve a fogalmazási képessége is átlagon aluli volt, vagy csak nem volt igazán kreatív, és nagyon kevés olyan történet volt, amit az írója képekben gazdagon ábrázolt.

Így kíváncsi lettem, hogy az én történeteimet hányasra pontoznák, és mint kiderült, egész jó voltam benne.

De ezt szégyelltem volna bárkinek is elmondani.

Nem tudom, most hirtelen ez jutott az eszembe, amit talán a legcikibbnek érzek. Más nem is jut eszembe most. Nem volt sok ilyen, de biztos van még egy-két dolog, ami majd eszembe jut.

Szóval, szerintetek mit gondolna a barátnőm, ha ezt elmondanám neki?

És ti amúgy milyen titkokat vinnétek magatokkal a sírba?

Úgyis névtelen ez az oldal, nem igaz?

Szerintem izgalmas téma.

2015. júl. 6. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, akinek mindent elmondtam, különösebben nem bántam meg, talán ő volt az egyetlen az összes ismerősöm közül, aki nem élt még vissza a bizalmammal. Ha úgy érzed, hogy megbízhatsz benne, akkor érdemes elmondani szerintem, nekem a hozzáállása nagy biztonságérzetet nyújtott.
2015. júl. 6. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek vannak olyan titkai, amiket soha sem mondott el senkinek, mert szégyelli vagy cikinek érzi. Nekem is vannak ilyen dolgaim.. viszont a páromnak nem mondom el. Esetleg ha vicces, iszogatós játék közben felvetődne egy ilyesfajta kérdés, lehetséges, hogy elmondanám DE! nem 100%. Nem hiszem, hogy el mondom bárkinek is, még a páromnak sem.
2015. júl. 6. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
#2: Egyetértek! Nem kell mindent kifecsegni ország-világnak. :) Kérdező, neked sem muszáj, maradjon ez a te titkod, még egy barátnőnek, feleségnek se legyen köze hozzá.
2015. júl. 6. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ezt nekem elmondanád, engem nem zavarna, sőt azt mondanám rá, lehet én is olvastam :P Nekem a legféltettebb titokam is tudja valaki, de benne meg is bízok 100%-ig.

Viszont attól nem leszel hazug ember, ha nem mondod el neki, hiszen már régen volt, te is lezártad magadban, akkor mi értelme újra a felszínre hozni? Biztos vagyok benne, hogy te sem tudsz mindent a barátnődről.

2015. júl. 6. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Írnátok konrét példát is a titkaitokra?

Én már bevállaltam, most ti jöttök:)

Nem vagyok hekker, aki lenyomoz, és világgá kürtöli, hogy mit tettél:)

Ti nem vagytok kíváncsiak más titkaira?

Itt legalább névtelenül lehet írni.

2015. júl. 7. 09:30
 6/6 A kérdező kommentje:

ja eszembejutott még valami.

Ha azt írtam volna, hogy anya fia szextörténetet is írtam annak idején, akkor is ugyanez lenne a véleményetek?

Sosem gerjedtem az anyámra, csak támadt egy ötletem, amiről úgy gondoltam, hogy veretni fog, és úgy is lett.

2015. júl. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!