Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok párotoknak?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés kicsit szélsőséges példákkal, de:
1. A nőt/pasit akit szerettek, de abszolút nincs semmi szex
vagy
2. olyat, akikbe nem vagytok szerelmesek, de tökéletes a szexuális életetek?
2015. júl. 6. 07:27
11/16 anonim válasza:
Az elsőt. Nekem minden szexnél többet számít az hogy meglegyen köztünk a lelki kapcsolat, hogy spirituálisan összeolvadjunk, kiegészítsük egymást. Persze ez cuckold kapcsolat lenne, mert vannak bizonyos igényeim is és ezt majd más férfiak elégítenék ki, de lelkileg csak őt szeretném.
12/16 anonim válasza:
Akkor már inkább a másodikat. Ha nem lenne abszolút semmi szex, előbb-utóbb úgyis vége lenne az elsőnek, a másodikba meg habár szerelmes nem vagyok, de ha már szexelünk akkor gondolom kedvelem, szimpatikus legalább, később még akár több is lehet belőle, de ha nem még akkor is az a jobb választás.
13/16 anonim válasza:
Az első tökéletes lenne nekem, mivel aszexuális vagyok
14/16 anonim válasza:
Az elsőt már próbáltam, hosszú távon bele lehet őrülni. A másodikat is próbáltam, nem működött. Ezért vagyok két éve egyedül és várom a 3. opciót, amikor szerelem is van, meg szex is. Félmegoldással már nem fogom beérni.
16/16 anonim válasza:
1. Nekem nincsenek nagy igényeim szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!