Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interferencia kérdése:
Mennyire zavarna együttélésnél az a dolog, ha a férfi az otthon készülő tésztákat (sütemény, péksütemény, palacsinta, stb. ) szereti készülés közben, nyers állapotban kóstolgatni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 19:33
11/21 anonim válasza:
engem egyáltalán nem zavarna, én is meg szoktam kóstolni és igazából nyersen is finom a többsége
12/21 anonim válasza:
Amíg a haja nem hullik bele, nem zavar. :-)
13/21 anonim válasza:
Én is kóstolgatok mindent nyersen, ezért semennyire :-)
14/21 anonim válasza:
Nem zavarna, én is szeretem nyersen enni a tésztákból. Inkább az lenne a baj, hogy ha mindketten kóstolgatnánk, nem maradna tészta a sütéshez.
15/21 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, mert merészeltem azt mondani, hogy egy férfi is süthet. smfh
16/21 A kérdező kommentje:
7: Ezt nem tartottam lényegesnek, de igazából mindkét esetre gondoltam, vagy lehet közös sütés-főzés is.
2015. júl. 4. 22:08
17/21 anonim válasza:
Ameddig hagy valamennyit sütni is, felőlem annyit eszik, amennyi jól esik neki.
18/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Én is szoktam nyersen enni.. sajnos a legtöbbet a nyers húst eszem. pl. töltött káposztát mikor csinálom kanállal eszem a bekevert tölteléket, a fasírtot mikor bekeverem azt is nyersen eszem.
19/21 anonim válasza:
Semennyire, én is szoktam, főleg az édes sütikét, bár a párom nem szereti nyersen, sőt sütikért sincs oda már túlzottan, cukrászok gyerekeként érthető, de tudok 1-2 kedvenc sütit, amit szerencsére sosem un meg és hamar is elfogy.
20/21 anonim válasza:
Férfi vagyok és a tésztákat úgy keverem, hogy nem kóstolgatom, mert egészen biztos vagyok benne, hogy jól adagoltam minden hozzávalót.
Ha nyers zöldséget szeretnénk enni, akkor veszek a LIDL-ben vagy a piacon. Karalábét és sárgarépát szoktam nyersen rágcsálni, jó az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!