Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 5 éve élek együtt párommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve élek együtt párommal és mostanában nagyon fura kérései vannak. Szerintetek? :D

Figyelt kérdés

Mostanában olyanokat mond, hogy felszedhetnék pár kilót meg kerekedhetnék kicsit. Melyik férfi ne örülne vékony barátnőnek, aki nem hízik el az összeköltözés után sem? :D A másik kérése miatt pedig egy percre esküszöm őrültnek néztem... Ülök a konyhában, eszem a kis ebédkémet erre megszólal, hogy: Mi lenne ha többet nem gyantáztatnád a puncid?

Majdnem félrenyeltem. Nem úgy van, hogy a fiúk a csupasz puncit szeretik? :D Mindenki ezt mondja, ez folyik mindenhonnan. Hát akkor meg? Szerintetek mi van vele? Mostanában mindig ilyen fura "ötletei" vannak.

2015. jún. 22. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én diétázom egészségügyi okok miatt, a párom annyit mondott: "ennél vékonyabb már legyél". Mondtam neki, márpedig jobb, ha megszokja, hogy leszek. Elkeseredett a szentem. :DD
2015. jún. 23. 15:23
 12/13 A kérdező kommentje:

Én 25, ő 31 éves. Ma délelőtt pedig kijelentette, hogy költözünk. :D Kezdek érte aggódni... lehet beütötte a fejét vagy ilyesmi.

Szóval akkor nem minden férfi a csupaszért van oda, oké, ez megnyugtat, mert akkor a Kedves nem buggyant meg teljesen. Amúgy én sem tudnék elképzelni egy cérna vékony nőt anyukaként, bár vannak ilyen ismerőseim, de én még nem szeretnék gyereket. Egyébként 170 cm-hez vagyok 57 kg.

2015. jún. 23. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Erdekessek kommentek.

Szerintem ezek normal keresek a parunk fele, aztan vagy tudja, akarja teljesiteni a no vagy nem. De had lehessen egy parkapcsoltban ilyeneket kerni, megemliteni anelkul, hogy orultnek nezzenek. Amugy meg ha ilyent hallanek barmilyen keresemre a partneremtol, hogy oke legyen gyerknap, hat elgondolkodnek van-e ertelme a tovabbi kozos jovonknek. Legyunk mar egyenranguak!

2015. jún. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!