Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan zavar az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dyamortal kérdése:

Szerintetek jogosan zavar az, hogy a baratnom orizgeti az expasijaival a kepeit?

Figyelt kérdés
Nemreg megtalaltam a baratnom gepen az osszes eddigi parkapcsolata alatt keszult kozos kepeit kirandulas stb sot meg a csavorol is van intim kepe. Amikor szova tettem en lettem a szemet....o azt mondja h o nem torodik azokkal a kepekkel nem szokta oket nezegetni. En csak azt nem ertem hogy a srac egy orbitalis barom elmondasa szerint utalja akkor ilyen emberrol egyaltalan miert kell kepeket orizgetni plane ha nem is erdekli. Engem viszont ez elegge duhit,zavar es bant. Mit tanacsoltok?

2015. jún. 15. 15:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nem jogos a feháborodásod. Annak a lánynak, ahogy minden embernek, van múltja, előélete. Te gyakorlatilag azt várod tőle, hogy dobja ki a múltját. Ugyan mire fel? Az intim fotó más tészta, bár abból sem kell messzemenő következtetést levonni. Nem fogja azt élete végéig tartogatni. Viszont egyet jó, ha tudsz. Minél többet balhézol miatta, annál jobban megnő az esélye annak, hogy 1; dacból sem fogja kidobni 2; simán otthagy 3; félrelép. ..aztán hagy ott. Az embert az élete során rengeteg inget, élmény éri. A fényképek ezekből hivatott megőrizni valamennyit. Ezek az élmények részei az embernek, vagy ezekkel együtt fogadod el, vagy nincs dolgotok egymással. Anno én is kidobtam egy rahedli képet egy 5 éves időszakról, hogy a későbbi barátnőmet meg ne bántsam. Jó nagy marha voltam, mert a lányt, aki azóta a feleségem, egyáltalán nem zavarta, elfogadta, hogy az életem nem a vele való találkozás napján kezdődött. Én viszont ehetem a kefét, mert azokon a képeken nem a volt barátnőm volt a fő érdekesség, hanem a helyek, ahol megfordultunk, a dolgok, amik történtek velünk. Ma sem a lány, hanem az egyéb emlékek miatt nézegetném szívesen. De nem tudom. Bocs, hogy ezt mondom, de a bartnőd érzelmileg érettebb, mint te.
2015. júl. 8. 08:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a barátnőd abszolút gyerekes és bunkó!
2015. júl. 11. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!