Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jó ötlet az össze bútorozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet az össze bútorozás ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párommal tavaly nyáron ismerkedtem meg, igazi nagy, első szerelem volt mindkettőnknél. De a kapcsoltunk kezdete óta,távkapcsolatban élünk, mert én Pécsett tanulok, ő pedig otthon van tőlem 3 órányi útra. Idén felvételizett a Pécsi egyetemre, és majd a nyár közepén derül ki, hogy felvették e vagy sem.

Időközben felmerült az összeköltözés gondolata, mert ő (23) mindképp albérletbe szeretne költözni, én pedig jelenleg a tesómnál élek, de nem szeretnék a nyakán maradni. A párom 23 éves, én pedig 20 leszek hamarosan.

Szerintetek jó ötlet lenne ha össze költöznénk szeptembertől?

Milyen szempontok alapján volna helyes döntenem?

2015. máj. 27. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 70-es években általában 18 évesen férjhez mentek a lányok! (legtöbbjük)

Hogy ez most neked jó lesz vagy sem, azt még Te magad sem tudhatod előre! (persze ezért kérded, de nincs tanács)

Olyantól kérj tanácsot aki ismer benneteket!

Jobb ötletem nincs!

2015. máj. 27. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Én 19, a barátom 23 volt mikor megismerkedtünk. Először 2 hét után aludt nálam, onnantól kezdve szinte minden éjszakát itt töltött. Volt a kapcsolatunk 3. hónapjában egy kis törés, meg akkor éjjel-nappal dolgozott, szó szerint, akkor kb 1 hónapig csak 2-3 naponta találkoztunk, azóta meg aztán tényleg itt lakik. Ennek másfél éve, és nagyon jól működik a kapcsolatunk. Szerintem jó, ha minél előbb kiderül, hogy tudtok-e együtt élni. Ha van erre lehetőség, miért ne?

Gondolom te szívesen élnél együtt a szerelmeddel:)

2015. máj. 27. 14:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen nagyon szívesen töltenék vele több időt együtt, mert a két hetente vagy ritkábban pár nap elég csekély idő mennyiség a számomra, és az ő számára is. De más egy egész háztartást intézni, és önállónak lenni ennyi idősen. Őt jobban támogatják a szülei anyagilag, mint engem szóval nekem több feladattal járna az együttélés, ezért is hezitálok egy kicsikét.

De mindenkinek köszönöm a sok pozitív vélemény nyilvánítást és történetet! Remélem, hogy sokáig lesztek még boldogok együtt a párjaitokkal! :)

2015. máj. 27. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak a fele háztartást kell vezetned, ezt sose felejtsd el.
2015. máj. 27. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha a fiú is akarja, vagy inkább neki kellene akarni, akkor lehet, csak ki ne égjen a kapcsolat. És nehogy úgy akard megtartani magad mellett, hogy bejelented, jön a baba.
2015. máj. 28. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát onnantól már nem távkapcsolat lenne.

Nem maradnál a tesód nyakán.

Ha mégis szakítanátok akkor visszamész a tesódhoz, amíg nem lesz más.

Aki mer az nyer. Szeressétek, és támogassátok egymást. Legyen rend, lakoma, boldogság, és gyarapodás.

2015. máj. 30. 15:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. jún. 8. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!