Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze? Hány évesen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 20:35
11/17 anonim válasza:
szerintem én már erről lekéstem, túl öreg vagyok hozzá 26 évesen, hogy egyáltalán ilyesmin gondolkodjak
12/17 anonim válasza:
26 évesek voltunk, ott aludt nálam, mert hajnalig dumáltunk - utána már nem tudtam kirakni :D ( tényleg! )
egy évre összeházasodtunk, és azóta is együtt élünk.
13/17 anonim válasza:
4 hónap után, 25 évesek voltunk akkor mindketten. Úgy voltunk vele, hogy ha már úgyis felváltva egymásnál alszunk mindig, akkor felesleges két albérletet fenntartani.
Jelenleg három éve vagyunk együtt, és ősszel lesz az esküvőnk :)
14/17 anonim válasza:
Én férfiként 17 voltam, ő 15, és ez már 44 éve történt.
Sok türelem, és tolerancia!!!
15/17 anonim válasza:
Én 23 ő 22 volt, 2hónap után az állásom miatt külföldre költöztünk! Ez lassan 2éve...jó otthon élni de mégjobb külön! Élni is meg kell tanulni ám 😊
16/17 anonim válasza:
1 hónap után. Mindketten 25 évesek voltunk. 8 hónap után összeházasodtunk. Ennek már 23 éve.
17/17 anonim válasza:
15hónap után költöztünk össze,én 24 éves voltam,ő 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!