Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összezavarodtam. Félek. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtam. Félek. Most kinek van igaza? Hogyan kezeljem ezeket a bajokat?

Figyelt kérdés

Párommal 7hónapja járunk (én 22vagyok Ő29) és 2napja döntöttünk úgy, hogy hozzánk költözik. Én a szüleimmel lakom egy hatalmas házban, így a ház felső szintje kettőnké lenne. (Van alvós szobánk, fürdőszobánk, nappalink, erkélyünk. egyedül a konyha ami közös lent, de külön is főzhetünk)

Tudjuk, hogy kell majd alkalmazkodni mindenkinek, de nem szándékozunk örökre itt maradni, csupán addig amíg össze nem gyűjtünk annyit, hogy tovább léphessünk, és így addig is megpróbáljuk milyen együtt lakni , megy-e stb.

A problémám száma azonban egyre csak nő ezzel kapcsolatban.

Én szeretem a páromat, és boldog vagyok, hogy úgy döntött hozzánk költözik, DE:

ugye nekem segítenem kell Őt, hogy ne érezze magát vendégként, és találja meg a helyét nálunk, plusz én megértem hogy neki ez szokatlan (mármint nem a különélés, hanem a csaj szüleivel lakás) illetve megértem, hogy kicsit kellemetlen is… ezzel semmi bajom.

DE zavar az, hogy azt mondja a régi otthonára (ahonnan ugye eljött) hogy „Hazamegyek ma még pár cuccomért”- félek, hogy a nálunk lakást sosem fogja „haza meg otthon” szóval illetni 

Persze, nyilván idő kell, hogy megszokja.-..de ez nekem is nehéz, kicsit fáj ezt hallani tőle.

Illetve félek attól, hogy nem fogja nálunk találni a helyét, és nekem majd mindig ki kell szolgálnom Őt, illetve ha kérek tőle valamit, esetleg Ő azt ugráltatásnak meg csicskáztatásnak fogja érezni.

Én nagyon szívesen kiszolgálom meg segítek neki AZ ELEJÉN! De szerintem utána neki kell önmagára lelnie, hogy otthonosan mozogjon.

Vettünk tegnap falfestéket, kifesthetjük a fenti részt, amilyenre akarjuk, tök jól betudjuk rendezni a „nappalinkat” majd. Párom tegnap melózott, én szabis voltam, összepakoltam a bútorokat, festésre készen áll a szoba. De este 22kor ért haza a melóból és mindössze szeretkezni volt kedvünk utána kijelentette hogy Ő fűáradt, majd máskor festünk… engem ez is zavar… mikor akar már nekikezdeni?

A másik nagy baj a munkabeosztásunk.

Én 10-20ig dolgozom , de úgy hogy 2nap melózok 2 nap nem.

Ő Hétfőtől péntekig 14-22ig melózik, olykor szombaton is 6.15ig (ügyeletben) Ugye ha ügyel akkor 100% -os műszakpótlékot kap. Tehát azért nyilván megfogja a lehetőséget DE

ebben a hónapban már 3.alkalommal megy szombaton is melózni. Ezzel nincs baj, de én pl. szombaton szabis vagyok.

Régen mindig megragadtuk a lehetőséget hogy együtt legyünk, örültünk mert tudtunk mászkálni. Most csak a meló…. jövőhéten is egész hétvégén szabis vagyok, Ő meg elutazik egy kollégás főzőcskére 1éjszakára.

Nembaj, menjen csak, pihenjen. Csak félek, hogy sok vagyok neki és menekül…meg félek hogy a meló miatt eltávolodunk egymástól.

Ő erre ezt mondta „Édesem, szerelemből nem lehet megélni. Hajtom a melót,mert kell a pénz. Azt beszéltük hogy gyűjtögetünk, így jobban félretudok rakni. Kitudja mikor fogok tudni legközelebb ügyelni, abba van a sok pénz. Meg attól hogy együtt vagyunk nem akarom hogy elszalasszuk a pénzkereseti plusz lehetőségeket”

Oké, igaza van.

De most inkább dolgozik és sosem leszünk majd együtt végre 1egész napot?

Kinek van igaza? Így, hogy ilyen fura meg stresszes a költözés, plusz sokat melózik…már nem is vágyom erre az egészre annyira…

Azt mondtam neki, hogy apám munkamániás, és sose foglalkozott velünk csak a pénzt hajtotta.

erre párom „Nekem tetszik apád felfogása… azért tart itt anyagilag,mert hajtja a pénzt, hogy jó legyen a család élete.”-oké…de mellette van más is ,nem????

Félek, hogy Ő is ilyen munkafüggő lesz és a kapcsolatunk rovására megy….

Megoldás? Félek. Ha ez így lesz én nekem ez nem kell….persze kell a pénz…meg kell a munka… de azért bármi áron talán mégsem. Van egy sorrend.

Plusz napközben irogatunk egymásnak, egyre többször van, hogy irj ahogy „pill”és eltünik 3órára. Oké utána felhív, de az már milyen… ilyenkor jön a „sok a meló” duma.

Ha én írok neki, rendszerint ez van…ha meg nem keresem az a baja…

Gondoltam arra,hogy un engem és nem akar velem lenni… és menekül előlem, de

1)akkor miért akarna hozzám költözni???

2)amikor dolgozom (de Ő szabis) mindig bejön hozzám, kedveskedik hoz nekem ebédet stb szóval foglalkozik velem….

De eddig nem volt ilyen munkamániás…most meg a pénz-pénz-pénz..meg a spórolásra fog mindent-

Persze gondoltam a klasszikusokra: biztos új kollegina-titkárnő van, megcsal, stb. De semmi erre utaló jel nincsen, szerintem ezt kizárhatjuk.

De nekem hiányoznak az együtt töltött szombatok… nem tudom mit csináljak. Túl sok minden nyomaszt engem. Már azt sem tudom akarom-e ezt az egészet…

Én telepszem rá, VagY Ő a hibás??? SOS

2015. máj. 20. 11:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Meg azon huztam fel az agyam,hogy apum mondta a páromnak,hogy vigye el a kocsinkat az uj gumikkal meg a felnikkel a gumishoz,ha ráér.

A párom meg hivta anyumat is.

És párom ujsâgolja, hogy,, anyud tök aranyos volt ma velem,,

Hát bakker... Hogy lehet ennyire esetlen?? Minek kellett ehhez anyám????

Fél egyedül,vagy ráindult a 60éves anyámra????

Kajak nem értem

2015. máj. 20. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltessétek ezt az együttélősdit, kapcsolatosdit.

Láthatóan nem vagytok egymáshoz valók.

2015. máj. 20. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Leírom mit látok ebben az egészben : nagy házatok van,jó anyagi körülményben éltek.A 29éves férfi,aki már teljesen más szinten van agyilag,összeismerkedik egy 22 éves csajjal.Ami elvileg nem gond,de azért tegyük hozzá több tapasztalata van,rafkósabb is már.Ő nem a két szép szemedért költözött oda,és hogy együtt tudjatok lenni.Hiszen még azt az egy napot se töltitek együtt,amit lehetne,mert inkább dolgozik.Tehát együtt alszotok csupán.Hogy miért jött rá a munkamánia ? Mert nem hülye :) Nem tudom eddig hol élt,mennyi pénzt vitt el a lakhatása,de nálatok király élete lesz,mert esetleg a rezsi egy részét kell beleadnia,a kaja-konyha meg úgyis úgy lesz,hogy nem lesz külön háztartás vezetve(plusz 1kg só,cukor,fűszerek,alapdolgok),mert a szüleid megveszik,ez alapban már hatalmas spórolás.Meg biztos lesz olyan hogy anyukád főz,azt eszitek.Szépen rakosgatja a kis pénzecskéjét a számláján,ha szakításra kerül a sor,akkor is jól jár,mert lesz spórolt pénze.Mivel mindig csak a munka van,arra se kell költeni hogy elmenjetek valahova.A megspórolt pénzét nem fogja beleölni egy albérletbe,elhiheted,tehát saját akartok gondolom.Az elég hosszú idő azért,sok pénzt meg fog tudni spórolni addig,és addig van ideje eldönteni működik-e ez az egész köztetek.Az utolsó pillanatban is bemondhatja az unalmast,mikor már ott jártok,hogy na tegyük össze a pénzünket.Mindenképpen azért jött el hazulról,mert ott nem tudott volna spórolni.Én amondó vagyok,mivel itt minden csak a munkáról szól,ha van egy pici ideje inkább elmegy főzöcskézni munkatársakkal,és soha nem lesztek együtt szinte,nem költöztettem volna oda.
2015. máj. 20. 15:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Azt gondolom, hogy amit leírtál elég erős rágalom.

Én nem vagyok elfogult a párommal szemben, de az amit mondasz egy hülyeség.

A párom az apjával élet együtt, egy szintén NAGY házban.

Csak mivel az apja egy birka lelépett onnan.

Mehetett volna albérletbe, az anyjához (oda akart) meg még kb 10helyre.

Sőt Ő mondta,hogy nem akar hozzánk jönni, mert betolakodónak érezné magát

Ő mondta hogy neki ingyen kaja sem kell és MINDENBE beszáll.

Fontos tudni, hogy mielőtt odaköltözött volna, azelőtt is MINDEN este ott aludt nálam és tőlünk visz ebédet, éppen ezért, amíg „csak” átjárt akkor is megvette anyumnak a húst (több ezer ft-ért!) illetve Ő maga eröltette hogy vesz vizet,kenyeret,tejet,húst mindent amit Ő is eszik nálunk!

Tehát soha semmit sem kért ingyen!!!

Plusz megbeszéltük, hogy MINDENT felesben fizetünk. A festéket (falra) az élelmiszert, és mindent!!!

Az meg, hogy neki ez így kényelmes…hááát nemtudom…annyira nagyon nem lennék most a helyében, szerintem ez a szitu rá nézve elég ciki…

Az meg, hogy rajtam spórol…hát… pl. a kocsijával járhatok úgy hogy Ő tankolja, stb. Szóval eszembe sem jutott, vagy jutna hogy Ő engem kihasználna…

Ha pedig lelép..hát Istenem…ez akkor is benne van a pakliban, ha közös kégli van gyerekekkel… ha menni akar, az úgyis kiderül…

Plusz Ő maga mondta hogy egyedül SEMMIT sem fizethetek, mindent felezzünk!!! Hát így elég érdekes lenne legombolnia :D Mert ennek így semmi értelme nem lenne...

És ha belegondolok, hogy a HATALMAS összespórolt pénzével mire megy egyedül... elfog a röhögés... :D

Szóbval hülyeséget írtál, ismeretlenül is!

2015. máj. 20. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:

"És ha belegondolok, hogy a HATALMAS összespórolt pénzével mire megy egyedül... elfog a röhögés... :D "

Ezt ne írtad volna! Degradáló rettenetesen a párodra nézve!

És elég jól minősít téged (bár voltak korábban is magadat leminősítő mondataid)

2015. máj. 20. 15:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Ja az elotted szolohoz irnám még : hogyha meg nem akart volna összeköltözni velem,akkor meg az lett volna hogy. ,,nem vesz Téged komolyan,csak szexre akar,,

Utolo irtad hogy ne eröltessük mert nem vagyunk egymáshiz valoak. Miért gondolod ezt???

2015. máj. 20. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező,ellentétes dolgokat írsz mint az állat.Ha valaki szembesít téged a dolgokkal,amit te is leírtál,hirtelen védelmedbe veszed az ürgét,mintha valami mintapéldány lenne.Sok sikert ehhez a kapcsolatnak nem nevezhető akármihez.Ha lett volna még ezer hely ahova mehetett volna,nálatok betolakodónak érzi magát,miért hozzád ment mikor amúgy is 99%-ban dolgozik ? :D Naiv vagy ha azt gondolod hogy nem mérte fel az anyagi helyzetet,és nem gondolt erre.Még ezzel a feles-felessel is jobban jár.Na mindegy,majd rájössz.
2015. máj. 20. 23:00
 18/18 A kérdező kommentje:

Koszi ismet :)

Nos a feltetelezesed nem hagyott nyugodni, ezert kivancsisagbol kiszamoltuk KOZOSEN hogy hol mennyi a kiadasa.

Mindent beleszamoltunk.

Es sokkal tobb a kiadasa nalunk.

Mivel itt a rezsibe is beszall, illetve a jajaba is (ezekbe otthon nem szallt be)

Tovabba barmut veszek adja a felere a penzt (ez eddig szinten nem igy volt)

Szoval ez az allitasod egyre viccesebb

Plusz ma ismet kijelentette,hogy RANK sporol es ezert hajtja a melot. Es miattam van itt, nem mas meg maga miatt,hanem mert szeret.

T

Megsugom hogy haaz anyjahoz koltozott vna ott tobbet rakhatott volna felre :)

2015. máj. 21. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!