Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párod, akit szeretettél, de rájöttél, hogy nem tudsz együtt élni vele?
#9-re válaszul:
"Volt már olyan párod, akit szeretettél"
Persze, minden páromat szerettem.
"de rájöttél, hogy nem tudsz együtt élni vele?"
Igen, ezért hagytam ott.
Tehát a kérdésedre a válasz: A szakító fél oldaláról minden kapcsolat így néz ki, így ostoba a kérdés.
#11: Ez így világos, de talán nem volt pontos a kérdés feltevés: én arra gondoltam, hogy a szakítás időpontjában még szereted párodat nem csak, mint embert, hanem úgy érzed, hogy ebből egy hosszútávú jó kapcsolat lehetett volna, ha nincsenek olyan gátló tényezők, amik akadályozzák a boldogságot, a kiegyensúlyozott kapcsolat és családi háttér kialakítását.
A döntést meghozod, de szenvedsz, mert tudod, milyen lenne ha működne.
#13:"anyukája meg azt mondta ha van eszem elhagyom"
Ezen jót nevettem.. :) De ha már Ő is ezt mondja, akkor.
Szerintem nem szeret a párod. Ha eddig nem tudtad ezeket megbeszélni vele, akkor lépni kell :(
Szegény sajnállak. Nekem is volt ilyen kibirhatatlan természetű párom. Ha túl sokáig maradsz vele és erős vagy dacos, akkor csak megkeményiti a lelkedet. De ha érzékeny vagy akkor lehet, hogy meg is öli. Kikészit és szenvedni fogsz :( Ha nem tudtok dűlőre jutni szerintem is hagyd el.
A készülődésből nálunk is probléma volt. Szerinte én túlzásba viszem. Szerintem meg ő igénytelen...
Na meg a telefonálgatás. Én sosem telefonálok, mert gyűlölöm inkább írok emailt smst bármit. Ő meg nonstop a telefonon lóg képes bármilyen apróságért felhivni. Nem érti meg, hogy nem tudom 10 perceként felkapdosni a telefont mert dolgom is van nem vagyok én call centeres hogy nonstop elérhető legyek főleg rosszkor hiv h rendszeresen rosszkor hiv amikor alszom, eszem, tusolok vagy csak nincs térerő, töltön van stb és ki van akadva hogy nem veszem fel. És már ki van akadva sokszor nem szól hozzám egy napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!