Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy idővel változni fog a helyzet?
Figyelt kérdés
26/N vagyok és 2 hónapja élek együtt párommal (ő 37/F). Van egy 16 éves fia, aki vele él és elég nehéz vele. Állandóan drogozik és egyszer úgy ment suliba, hogy be volt állva, akkor ki is rúgták, de már amúgy is rezgett alatta a léc, mert nem nagyon járt be, de ha bent is volt , többnyire csak verekedett az osztálytársaival vagy bullyingolta őket... Mielőtt összeköltöztünk volna, mondta, hogy kicsit problémás, de én a "kicsit problémás" alatt nem erre gondoltam.. Mindig azt mondja, hogy meg fogja oldani, már nem is ad neki pénzt, hogy ne tudjon drogot venni. De a srácot ez sem tántorította el, mert most meg az egyik haverja veszi meg neki.. másrészt mindig más csajjal jön haza, lassan olyanok leszünk, mint valami átjáróház.. Velem is sokszor tiszteletlenül beszél, de párom mindig elintézi annyival, hogy majd ő megoldja, csak hozzá kell szoknia ehhez a helyzethez.dec. 29. 10:06
1/4 anonim válasza:
Fog változni, igen. Idővel sokkal rosszabb lesz.
2/4 anonim válasza:
Más sem hiányozna, mint egy 11 évvel idősebb pasi és a drogos kamasz gyereke, aki tiszteletlenül beszél.
3/4 anonim válasza:
Biztos össze nem jönnék olyan emberrel aki nem tudna nevelni a saját gyerekét. Ha ez csak az össze költözés után derül ki meg az is hogy drogozik ott abban a percben pakolnék is össze. De neked ez kell és nem cseppet sem fog változni mivel a gyerek apja egyáltalán nem is foglalkozik vele.
4/4 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hogy ez miért nem derült ki összeköltözés előtt. Nem véletlenül nincs leírva, hogy mióta ismerik egymást. Csak az, hogy mióta laknak együtt. Gondolom, egyből odacuccolt, most meg nincs hová mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!