Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ez inkább többnyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez inkább többnyire a jellemző?

Figyelt kérdés

Hogy aki negatív az magával rántja a pozitív embert is egy idő után és ő is negativva válik.

Vagy aki otthonülős de a másik kevésbé, egy idő után ő is azzá válik.

Szóval inkább a rosszabb tulajdonság mellé idomul a másik és nem fordítva egy kapcsolatban

dec. 19. 00:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem az otthonulessel van baj és nem negatív. De akkor válik azzá amikor a párjával nem akar sehova menni hiába hívja, és nem azért nem megy el mert épp nem ér rá. Így sokszor inkább a másik is otthon marad, csakhogy együtt legyenek, vagy már nem hívja mert 5 6x is megkapta a nemet
dec. 19. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Mit nem értesz azon hogy nem vagytok egymáshoz valók!?

Egy párkapcsolat nem arról szól hogy te mindig alárendeled magad a másiknak és otthon maradsz vele mert ő nem akar veled menni. Ha te csicska akarsz lenni és hosszabb távon szeretnéd feladni az identitásodat akkor csináld.

Persze egyedül is mehetnél bárhová, de akkor megint fel lehet tenni a kérdést, hogy akkor minek kell ez a "párkapcsolat"?

Nem a másikra kell mutogatni hogy ő a rossz, hanem be kell látni hogy nem passzoltok egymáshoz. Te magad hagyod hogy ő "lehúzzon" téged.

Erre szokta mondani a Csernus doktor, hogy ezt azzal az emberrel lehet megtenni aki hagyja magát!

Ha már magad is felismerted hogy ez a helyzet nem fog változni, egyikőtöknek sem komfortos, akkor miért kínzod még mindig magad?

Ha meg kapcsolatfüggő vagy akkor menj pszichológushoz.

dec. 19. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok.

10 egyetértek. Én erre nem tudok választ adni, mert hasonló párom volt mindig.

dec. 19. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kapcsolatok mennek tönkre az örökös szekálás miatt. Összejöttél valakivel, aki csak nagy vonalakban felel meg, aztán elkezdenéd megváltoztatni. Aztán te besértődsz, mert nem változott meg, ő meg besértődik, mert állandóan szekálod.

Aztán egyszer csak jön egy csúnya szakítás, amikor már mindent egymás fejéhez vágtok.

dec. 19. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyéntől is függ, kinek mennyi fér bele. Én pl otthonülős vagyok, olyan szempontból, hogy nem járok ki csak úgy emberek közé, nem igénylem. De ha van egy jó program, akár tömeggel párosulva, akkor is kimegyek, de leginkább természetben érzem jól magam. Utálok fürdő helyekre is járni, de párom kedvéért is, meg hogy kicsit kitoljam a komfort zónámat, megjártam már a tengert is, most már nem ódzkodok, de magamtól azért nem hozom fel, hogy menjünk el fürdőzni. Másik felvetés, hogy a negatív jobban lehúzza a pozitívat. Ugyanezzel aki nyitottabbá tett, vége is lett a kapcsolatnak, ugyanis mivel ő jobban igényelte a nagyobb figyelmet, nehezen viselte el az én 3 hónapos húzós időszakomat (meló gondok, haláleset, ebből fakadó kapcsolati gondok). Szóval, hiába vagy pozitív, ha a másik kb belőled táplálkozik!
dec. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!