Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gyakori lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori lehet ez?

Figyelt kérdés

Kicsit régebbi eset. Jártunk egy családnál látogatóban és észrevettem, hogy miközben apuka whiskizgetett és cigizett a hűtőjük tök üres volt, csak egy sajt volt benne.

Egy darab almát és narancsot szeletelt fel nekem a hölgy és azzal kínált meg, sajnáltam, látszott, hogy nem veti őket fel a pénz, de akkor férfi miért iszik, drága italokat ha alig van mit enni?

Gyerekeik is voltak, azt hiszem legalább három. Tudom semmi közöm hozzá, ki hogy él, gondolnám azt hogy biztos csak akkor fogyott ki a frigó és mindjárt feltöltik de szerintem nem, a bútorokon kívül üres volt a nappali, se egy fénykép vagy egy váza, dísztárgy, semmi.

ma 13:10
 1/4 anonim válasza:
23%

Lehet, hogy kapta az italt.

Miért nem vásároltál be nekik, ha annyira sajnáltad őket?

ma 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez ritka.

Aki alkoholista, az általában olcsó italokat iszik, nem whiskyt. Aki nem alkoholista, az meg csak akkor vesz drága italt, ha fontosabb dolgokra is telik.

De van egy réteg, amelyik akkor is rázza a rongyot, ha ki van a feneke a nadrágból. Róluk tudom ezt a viselkedést elképzelni. Szóval a whisky-ivás az pont NEKED szólt, hogy lásd, őneki erre is telik. Gondolom, téged (ill. ha akkor még gyerek voltál, a szüleidet) persze nem kínálta meg vele. :-)))

ma 13:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Én ilyet csak filmben láttam, hogy a taxis férj otthon kubai szivart szívott és whiskizett, de pénzük nem volt, az egyik gyereknek mondták hogy egyen a szomszédban egy prostinál, a másikat meg egy fogorvosra bízták... De az legalább csak egy film, egy tragikomédia.
ma 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Most egy nagyon szar üveg whiskyt veszel max 3000 forintért. Azért ne essünk hasra. :D

Itt inkább az a probléma hogy üres volt a hűtő, de a függősegek előrébb valóak.

ma 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!