Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kiveri a biztosítékot vagy csak én reagálom túl a dolgot ?
Figyelt kérdés
A barátom állandóan beteg és főleg akkor van mindig baja amikor végre neki tudnánk ugorni a házfelújítási teendőknek . Ilyenkor aztán persze még minden a nyakamba is szakad egyedül kell megoldanom mindent . A bosszantó dolog az benne , hogy nekem kell az ő terhét is csinálni ha lebetegszik holott télen is nem mint más normális ember kabátban , hanem pulóverben mászkál még ha tényleg hideg van akkor is . Soha nem lehet vele tervezni mert rejtélyes módon állandóan akkor van baja amikor csinálnia kellene valamit . Nagyon dühös vagyok rá emiatt mert egész nap bent kuksol és nagyon edzetlen is persze , hogy minden betegség megfogja . Tudom, aljasnak hangzik de szerintem 30 egy nehány évesen azért nem volna szabad normális esetben állandóan nyavalyából nyavalyába esni . Nagyon kezdem unni az igavonó szerepét és még ilyenkor én vagyok a rossz ha egy idő után betelik a pohár és felhozom ,hogy nem kellene télen pulcsiban mászkálni meg egész nap csak ülni , ki nem menni a levegőre ... AMikor én beteg vagyok ő nem csinál meg semmit helyettem , hanem várja hogy felgyógyuljak és csináljam tovább a dolgokat . Még egy pohár vizet sem képes behozni . Mit gondoltok , szemét vagyok ha emiatt szakítok vele mert egészséges férfira van szükségem nem egy herére ?okt. 11. 14:28
1/8 anonim válasza:
Nem. Az ilyen férfi kuka. Es csak rosszabb lesz
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg beteg azt sajnálom. De ahogyan leírtad abból az jön le hogy lusta is nem picit.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ebben semmi ferdítés nincs . Nem akarok madamme-ot játszani sem panaszkodni félre ne értsétek de úgy vélem , hogy egy ilyen férfi mellett sok nőben megfordulna , hogy nem akar egy katasztrofális és ahogy írtátok lusta emberrel együtt maradni hosszú távon.
okt. 11. 14:45
4/8 anonim válasza:
Az én férjem full lázasan is ringatta éjjel a nagyobbat, amikor en az ujszülöttet szoptattam. Soha nem hivatkozott még betegségre, ha meg kellett csinálni valamit. Szoval igen, az ilyen here nem férfias, én biztos nem kivánnék egy ilyennel lefeküdni sem. Hogy csábít el, taknyos zsepivel...?
5/8 anonim válasza:
En boldog lennek ha agyban akarna velem tolteni az idot takaritas felujitas helyett.. Amugy szerintem egyszeruen szeretethianyos es nem meri onmaganak se bevallani h vagyik a szeretetedre.
6/8 anonim válasza:
Ha van bármi motivációd hogy vele legyél akkor vastagon hibás vagy
.
7/8 anonim válasza:
En is vergodtem már egy allanodo beteges emberrel.
Baromira toxic kiégető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!