Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi mennyibe kerül fentartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi mennyibe kerül fentartani egy "fullos" bombázó 20 éves csajt?

Figyelt kérdés
Mennyit kéne rászánni?

okt. 11. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha halálosan szerelmes beléd, akkod 0 Ft.

Ha nem, akkor határ a csillagos ég.

okt. 11. 13:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezeknél a típusoknál ritka a szerelem, annál inkább gyakori a beárazás, nyilván nem teljes eltartásról beszélek, hanem "kényeztetésről" havi szinten, az kb mennyi...
okt. 11. 13:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja fenn tartani magát?
okt. 11. 13:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ők is emberek, ezért ők is szerelembe tudnak esni.

Attól, hogy jól néz ki, még ő is ember, ő is tud izzadni, szorongani, stb. Szerintem kicsit isteni szintre emeled ezeket a csajokat.

A pénzről meg annyit, hogy engem frusztrálna a tudat, hogy egy nő csak a pénzért van velem. Mi öröm van abban, ha a pénzemért fekszik le velem? Ha már valami pénzéhes, legalább alapszinten érdekeljem. Ha ez sincs meg, és az egész full üzlet, akkor én nem tartanék el olyan csajt.

Pénzösszeget amúgy nem tudok mondani, nyilván attól is függ, ki mennnyire gátlástalan, pl. vetet-e veled ékszereket vagy csak elég neki, ha drága étterembe viszed, stb. ezért írtam, hogy határ a csillagos ég. De ez csak tipp. Ilyen nőkkel nem voltam együtt.

okt. 11. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel telefonon a kiválasztott rosszlányt, és megmondja mi mennyibe kerül nála. :)
okt. 11. 14:00
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha neked az a fullos bombázó akinek műpillája, töltött szája, karmai vannak, akkor sajnállak,mert csak ezekre kell költeni. Normális nő magának veszi a kis dolgait, de azoknak általában nincsenek mű dolgaik.
okt. 11. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
2-3 misi
okt. 11. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Havi mennyibe kerül fentartani"

Ja, mert biztosan nem tudja magát fenntartani. Ha nem tartja fenn valaki, akkor magzatpózban éhenhal a földön. 😃

okt. 11. 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el, rib**ancot akarsz vagy egy lányt aki szeret is.

Ha rib**anc kell akkor több 100.000 is lehet havonta.

okt. 11. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Neked eldurran a faszod, akárhányszor kiírod, hogy a nőt fenntartod?
okt. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!