Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házassági szerződés mennyiben járul hozzá egy váláshoz ?
Részletesebben?
Amiatt válsz el vagy hogy válásnál mi haszna vagy még is mi érdekel?
Igen, keserű szájízt hoz, mert a bizalmatlanság jele, meg annak, hogy már házasságkötéskor számít arra, hogy el fognak válni.
A házassági szerződés nem más, mint józan előrelátás.
Nem feltétlen számit rá, akkor nem hazasodott meg. Szimplan tegyuk fel egy nő betette a segget rogton a joba, ne tudja kisemmizni a csavot, aki okos volt es iratott hazassagi szerzodest.
Ismerek egy ugyved sracot, akiknek kulfoldon volt az eskuvojuk, es nem hitelesitettek magyarorszagon ( a nő nem tudta h igy nem ervenyes) valaskor mondta neki a no,hogy kiforgatlak minden vagyonodbol..haaat..hatalmas kopp volt a dragasagnak :D
A válásomkor nem kellett szerződés, anélkül is hátrahagytam mindent. A lelki békém többet ért, mint cigánykodni. A gyerekek az anyjuknál maradtak, nyugodt szívvel léptem le.
Jelenleg, (úgy néz ki), az életfogytos szabadságvesztésemet töltöm, és most megint csak nincs szükség szerződésre, ami szerintem a házasság megcsúfolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!