Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit gondolsz erről?
Ha a nő aki nem vékony és bőven van mit fogni rajta minden este riszalja magát és ilyenkor a két farpofa össze ütődve, lötyögve hangot ad, hurkàk a testén és nem szexi látvány.
Próbáltam vele mozogni meg beszélni erről, semmi eredménye de ő minden este csinálja..és azt hiszi szexi..még meg is kérdezi ..
Egyrészt semmit.
Másrészt mit takar az, hogy próbáltál vele beszélni erről?
Harmadrészt nem tudom, akivel kapcsolatban vagyok, az mindegy, hogy néz ki, riszálja magát nekem nyugodtan. Szeretem akkor is, ha nem mehetne Vegasba showgirl/boynak.
De sajnos neki orvosi gondjai is vannak a túlsúly miatt.
Nem nádszal vékony volt mikor össze jöttünk sem de nem is volt rajta 15kg
Ha taszít a teste, változtatni nem akar, akkor kalap, kabát.
Mondjuk előtte egy rendes nagy beszélgetést megérdemel, ahol elmondod, hogy te a türelmed végére értél, szereted (szereted??) de neked már nem vonzó, ha nem kezd el mozofni, figyelni a kajára és fogyni, akkor elbúcsúztok egymástól, mert szexuális vágy nélkül ez legfeljebb baráti együttélés. Ha erre se változtat, akkor ennyi.
Bótos gyerek, te egyre gusztustalanabb módon beszélek itt ki a barátnőd.
Most a csattogó bőre, de már a fingása is volt mai napon a terítéken.
De közben megy a képmutatás, hogy ő nem akar veled minőségi időt tölteni, mikor kvázi undorodsz tőle.
Már ne haragudj, de te miért arról írsz, hogy hogy riszálja magát, meg milyen hangot ad ki?
Lefordítom a valódi kérdésedet!!
Nők, mit gondoltok arról, hogy a párotok undorodik tőletek, de mégis veletek van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!