Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Amíg a férjem dolgozik, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a férjem dolgozik, nagy hiba lenne áthívni az egyik ex párom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet mint két érett felnőtt ember elkezdtünk beszélgetni újra, nagyon feldobja a napjaim.
aug. 18. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj ...mitszol majd a ferjed erre ?
aug. 18. 17:22
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

En nem hívnám lakásra. Ha annyira nagy barát akkor nyilván el lehet menni vele akár típartra teraszos helyekre is vagy akárhova.

Nem lennék neki vendégház.

aug. 18. 17:23
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Legalább annyi becsület legyen már benned, hogy nem a közös otthonotokba viszed a szeretődet(úgyis ez lesz a vége).

A megcsalás egy dolog, de én nőként mondom, eltörném a nyakadat, ha ilyet csinálnál velem.

aug. 18. 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve ha pasim se lenne se vinnék lakásra ilyeneket. En is tartom exekkel a kapcsolatokat simán kirándulunk de akárhol el is vagyunk, nála vannak rokonok is így nála is (ismernek a rokonai haverjai is stb)

Nem csicskupnék azzal hogy nálam hédereljenek.

aug. 18. 17:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

*Sőt egyik exem kintröl jött haza mégcsak fel se kéredzkedett hozzám. Hanem magátol vitt mindenhova helyekre bandázni vagy hozzájuk ugy hogy tóbbi haver is jött vagy akàrmi.

Az ilyen csicskító pasikat akik nálam akarnak hepázni én nem hagyom.

aug. 18. 17:26
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Enrgiavámpír f.sok akikben csak annyi van hogy a nőhöz akar feljárni.
aug. 18. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szakítani kéne kérdező...
aug. 18. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a férjedet, lehet őt nem zavarná.
aug. 18. 17:29
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a férje is korberöhögné hogy palira tudják venni a nőjèt.
aug. 18. 17:31
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
Barátot, szeretőt haza nem hordunk. Szabály!
aug. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!