Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg a férjem dolgozik, nagy hiba lenne áthívni az egyik ex párom?
En nem hívnám lakásra. Ha annyira nagy barát akkor nyilván el lehet menni vele akár típartra teraszos helyekre is vagy akárhova.
Nem lennék neki vendégház.
Legalább annyi becsület legyen már benned, hogy nem a közös otthonotokba viszed a szeretődet(úgyis ez lesz a vége).
A megcsalás egy dolog, de én nőként mondom, eltörném a nyakadat, ha ilyet csinálnál velem.
Én eleve ha pasim se lenne se vinnék lakásra ilyeneket. En is tartom exekkel a kapcsolatokat simán kirándulunk de akárhol el is vagyunk, nála vannak rokonok is így nála is (ismernek a rokonai haverjai is stb)
Nem csicskupnék azzal hogy nálam hédereljenek.
*Sőt egyik exem kintröl jött haza mégcsak fel se kéredzkedett hozzám. Hanem magátol vitt mindenhova helyekre bandázni vagy hozzájuk ugy hogy tóbbi haver is jött vagy akàrmi.
Az ilyen csicskító pasikat akik nálam akarnak hepázni én nem hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!