Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyet csinálni?
Elmentem boltba, mivel a barátnőm most beteg. (Amúgy is elmegyek)
Kérte vegyek húst, én mondtam ilyen melegbe nem biztos hogy kellene mert ki tudja mikor hozták. Amúgy más hús vám itthon is.
Erre besértődik és jó akkor vegyél amit akarsz. Még ő van megsértődve, mikor én csak szépen mondtam valamit és az utóbbi időben ez gyakori.
Utána meg bújik meg stb..
Nem a példa a lényeg.
Hanem hogy miért ez a reakció ha valamit merek mondani, vagy nem tetszik neki a válaszom
Mert ostoba a nőd, és nem veszi észre, hogy a "de persze, hogy én is szeretlek" hazugság a részedről, hiszen minden tetted azt mutatja, hogy teljesen elhidegültél tőle.
Mindegy, hogy mit mond vagy mit kér, te keresni fogsz egy okot, hogy úgy hozd ki, hogy ő a hülye, majd te jobban tudod. Persze, hogy ideges lesz. Ez a részéről egy normális reakció.
Ahogy az is, hogy ilyen apróságon nem rugózik sokáig, nem haragtartó. Viszont most beteg, jobban vágyik a szeretetre, (elvégre eleve ezért betegszik le állandóan, de ezt úgyse érted). Akár egy kis szeretgetést, egy kis gyengédséget. Te meg mit reagálsz? Felháborodsz, hogy de hát minek? Te még ott tartasz, hogy veszekednél a hús meg a vásárlás miatt. Benned már nincs felé egy csepp szeretet se, az idegesít, ahogy levegőt vesz meg pislog.
Annyira szánalmas, hogy nem mersz szakítani mégse!
“ Erre besértődik és jó akkor vegyél amit akarsz. Még ő van megsértődve, mikor én csak szépen mondtam valamit és az utóbbi időben ez gyakori.”
Tök mindegy, hogy hogy mondod, ez akkor is felesleges belekötés a másik kérésébe, ráadásul óriási baromság.
Gondolom gyakori ez, hogy feszt van valami elmés hozzáfűzni valód ahhoz amit kér, vagy mond, persze hogy már unja, hogy állandóan ő van hülyének nézve, mikor te beszélsz zöldeket. Nagyon idegesítő az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!