Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan viszonyulnál ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnál ehhez?

Figyelt kérdés

Páromnak újra más munkaideje lesz.

A mostani heti 5nap 9,5 óra, ezzel az volt a baja nincs ideje semmire. Erre azt mondta hogy más rend jobb lenne, több idővel amit magára, házimunkára fordíthat.

Az új pedig heti 4nap 10 óra. Ez már volt tavaly egész évben is, de most újra visszajon ez. Amikor ebben dolgozott se foglalkozott semmit magával, sem az otthonnal.

jún. 13. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Boltos csávó - körmös lány újabb epizód?
jún. 13. 08:38
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
A heti 5 napozók ölnének egy ilyen munkarendért, 8 vagy 10 óra, már oly’ mindegy. Viszont csak 4 nap! Üljenek le, tervezzétek meg minden héten azt a 3 napot, osszátok be egymás között a házimunkát a hétköznapokban is, és tiétek a világ. Nem értem a problémát, ne haragudj!
jún. 13. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
osszátok be a házimunkát - melletted is sirály lehet élni....
jún. 13. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Heti 6 nap 10 óra munka volt az exemnek. Nem volt probléma,de nem is csinált semmit a házimunkából. Nem veszekedtünk soha.
jún. 13. 09:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Örülnék hogy rendes munkája van. Én heti 5 nap × 12 órát dolgozok mégse nyafogok.
jún. 13. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez különben sehogyan nem stimmel, mert az elsőből 47 óra jön ki.

Igazából fickóként is megértem és mind a kettő rossz. Alapvetően a saját "portámon" én vittem a háztartást, csak anyummal laktam tavalyig, most párom kolléganő betegsége miatt nem tud besegíteni, ugyanúgy egyedül csinálok mindent, egyedül kell főznöm, és átlagos irodai munka mellett sincs időm. Jó, persze, én megcsinálom és muszájként meg kell csinálnom. De mást már tényleg alig tudok.

35/F

jún. 13. 10:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Neki van h mondjuk este 7ig van kétszer egy héten.
jún. 13. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Úgy viszonyulnék ehhez, hogy megcsinálnám a házimunka nagyobb részét, ha már annyira ráérek, hogy itt verjem magam gyakorin.
jún. 13. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

És akkor még utána álljon neki a házimunkának? Vagy hogy?

Másrészt: teljesen feleslegesen pattogsz. Mit csináljon, ha ilyen a beosztása? Mondjon fel inkább? Akkor meg az lenne a bajod.

Levegőt venni még tud anélkül, hogy idegesítene?

jún. 13. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
A megoldás továbbra is az, mint az előző 5000 kérdésednél. Vagy szakíts végre, vagy szerezz egy rendes munkát az anyádék boltjában való lébecolás helyett, hogy ne kelljen a csajodnak annyit dolgozni.
jún. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!