Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akiknek nem tabu egymás előtt?
Második sor közepéig azt akartam irni hogy ez tök természetes, mármint a kaki, ugy fog menni mint anno a szüleid házában.
De onnantól hogy megnézné mert izgatja, ez nagyon gáz. Igen beteg fétis, vagy mi. Én nem is biztos hogy vele tudnék maradni, ezt elképzelni is undorító.
#2 Majdnem minden férfinek van valami fétise, csak a legtöbben nem mondják el.
Ha ő neked elmondta a sajátját, az arra utal hogy megbízik benned!
Igen, valóban beteg.
Már máshova is írtam egyszer, hogy az embernek a saját szexualitásával kapcsolatban is meg kell tudnia húzni a határozott vörös vonalakat. Talán nincs is olyan valaki, akinek valami beteges dolog ne villant volna már át az agyán, de azért van értelmünk, hogy felismerjük, ezek mennyire lealacsonyító, utálatos dolgok, és hogy kimondjuk magunknak: "Na, jó, ez őrület, ennek még a gondolatát sem akarom látni a fejemben!". Mert ha ezeknek ajtót nyitunk, újabb és újabb elferdülések fognak szárba szökkenni bennünk. Nem kell ezeket a beteges dolgokat táplálni, fel kell ismerni, hogy undorítóak, önmagukban rosszak, és elnyomni őket még csírájukban, amikor gondolati formát öltenek.
Nálatok szerencsére legalább te helyesen vélekedsz a dologról, de sajnos a mai világban gyakori az a gondolkodás, hogy a szexben minden olyat szabad, ami mindkét félnek élvezetet nyújt. Óriási tévedés. Igenis vannak olyan gyakorlatok, amiknek nem szabad teret engedni, mert csak a szennyet viszi be két ember testisége közé. És ez az őrködés a szexualitás felett valójában mindkét fél jól felfogott érdeke.
Jobban szeretek úgy üríteni, hogy senki nincs itthon, mert ugye járhat szaggal, hangeffekttel, vagy pl. székrekedés esetén lefoglalhatom hosszabb időre a vécét, ill. számomra is zavaróak azért a behallatszó beszélgetések, egyebek, de természetesen nem tartom vissza, mert épp nem üres a ház.
A kakis dolgok szexuális fétisként számomra is taszítóak, de abban az esetben nem szakítanék, ha nem hozná fel többet, és úgy gondolnám, nem kulcsfontosságú, hogy kiélje ezt. De ha pl. elkezdene „véletlenül” benyitogatni, vagy észrevenném, hogy hallgatózik, akkor off.
A 4-essel nem értek egyet, én pl. a BDSM-ből szeretek sok elemet, van is rá partnerem, miért ne csinálnánk? A kölcsönös egyezés a lényeg. És azért, mert pl. szeretem a pofozást, fenekelést egy bizonyos határig, nem jelenti, hogy majd ugrunk több szintet, és agyonverés lesz belőle. De random embereket se fog a partnerem az utcán megpofozni, és engem se, amikor épp nem szexuális helyzet van.
Amúgy meg, ugye, írtam, hogy a kakiszex minden formája taszító számomra, de ha talál vki erre partnert, miért ne? Csak ne én legyek az:-) Kizárólag az olyan dolgokat ítélem el, azokat azonban mélyen, ahol nem tud a másik teljes értékűen beleegyezni/nem egyezik bele, tehát pl. nekrofília, zoofília, pedofília, nemi erőszak bármelyik formája.
Egyetértek az utolsóval.
Azért kérdeztem, mert azt hittem velem van a gond, és lehet hogy ez normális párok között. De ezekszerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!