Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hány forint nettóból éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány forint nettóból éltek összesen ketten? Milyen gyakran nyaraltok belőle? Milyen programokra futja?

Figyelt kérdés

2024. máj. 5. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
1-1,2 milla (nekem van alkalmankénti plusz bevételem, plusz páromnak bónusz 2 részletben, ezért a tartomány). Közös ingatlanunk van, aminek fizetjük a hitelét, illetve minden hónapban van valami extra kiadás bútorra. Szerencsére félre is tudunk tenni ennyiből azért. Idáig évente egyszer nyaraltunk egy hosszabbat külföldön, most, mivel van macskánk, inkább csak hosszú hétvégéket tervezünk környező országokba. Étterembe ritkán járunk, pár havonta egyszer, és leginkább kirándulni járunk program gyanánt.
2024. máj. 6. 09:11
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

490-E alatt, párom részmunkaidőben van, mai hír szerint nyáron elvesznek tőlem 12-ezret. Szerencsénk van azzal, hogy családi lakás fele az enyém - nagyobb hellyel - és párom ide jött hozzám. Gyerek nincs tervben, én a hobbimra költök. Belföldön sokat utazgatok, eddig már kétszer üdültem, párommal egyszer közösen, a hónapban lesz harmadik, túrázok folyamatosan, alkalmanként járok bulizni és ott nem is herdálom el italra a pénzemet. 120-E kötelező kiadásom van étkezéssel együtt és problémák nélkül maradt volna megtakarításom is. Na most tervezek új ágyat, szobadekorációkat, nyaralásokat... Szerintem csekély megtakarítás lesz. De éppen jó, hogy ezek kijönnek.

35/F

2024. máj. 6. 09:38
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Nincs párom de én 600 nettó fizetése ből 300-vol élek a másik felét félreteszem.. nem nyaralok.. így is Németországba dolgozom
2024. máj. 6. 09:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja: éttermezés üdülések alatt mindig. De amikor 4 napra mentünk együtt, akkor 2 napra vittünk főtt ételt és 2 napon mentünk étterembe.
2024. máj. 6. 09:40
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

700e Ft-ból, van egy gyerekünk is. Havi 100 000Ft-ot félreteszünk, van a gyereknek takarékszámlája is, és egy lakás pluszban a férjem nevén. Mi egy tehermentes családi házban élünk vidéken. Hitelt nem fizetünk. Nem járunk extravagáns nyaralásokra, kínaiból öltözködünk és házikosztot eszünk. 2-3 havonta elmegyünk kirándulni belföldön évszaktól függetlenül, havi egyszer elmegyünk étterembe.

Van egy veterán autónk, légkondi a házban, és a macskánk benti, rá is költeni kell. Szóval egy átlagos kis család vagyunk. Átlagos pedig kinek mit jelent.

2024. máj. 6. 10:03
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Minden számla 150 kettőnknek.

Nem tudom pontosan de a heti kaja 80-90 kb.

Örököltem szüleimtől házat. Albi nincs

800 +/- 100.000

Attól függ mennyit szeretnénk dolgozni, nyáron többet keresünk.

2024. máj. 6. 10:47
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Passz, lexarom a pénzt, jól keresek de soha nem számolgatom mennyi megy ki. Van elég pénzem mindenre.
2024. máj. 6. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Én csak azt nem értem hogy ilyenkor hol vannak a minimálbérből tengődők akik a facen osztják az észt hogy az éhhalál szélén járnak??😂😂😂

Nekünk kb 500-600e van, nyaralni és étterembe nem penz miatt nem járunk hanem mert megnézzük a minőséget és nem akarunk tizezreket kidobálni egy fine dine szarra - a párom remekül főz.

Sok marhát kacsát lazacot tonhalat eszünk, saját örökölt ház, nagyon vigan élünk ebből is, ami nekünk kell az minden megvan és elégedettek vagyunk!

2024. máj. 6. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
Aki kevesebbet keres valószínűleg kétkezi munkás, ő pedig nem fogja munka közben a telefont nyomkodni, mert nincs mivel.
2024. máj. 6. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoznak és jól is keresnek építőiparban dolgozó ismerőseim, de rohadt sokat dolgoznak, és hulla fáradtak nap végére, és 40-50 körül nagy része egy roncs lesz.

Köszönöm de ezt kihagyom még ha jól is fizet.

2024. máj. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!