Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meddig tartott az az időszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott az az időszak a kapcsolatotok első szakaszában, amíg napjában akár többször is szexeltetek a pároddal?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 9. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Ne agyaljatok ezen annyit, a legtöbb embernél sosem, vagy fiatalon röviden volt ilyen kapcsolata , időszaka. Különbözőek vagyunk nők, férfiak is, ritka, hogy mindkettő ilyen aktív, általában elllentétek vonzzák egymást, és egy nagyon aktív passzívabbat választ. Nekem max pár hét , vagy pár ilyen nap volt, és a legtöbb férfi nem is képes erre, max tizenévesen, vagy akkor se. Különben akik így élnek, ki is égnek legtöbbször hamar.
2024. ápr. 10. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem dolgozunk, azaz hétvégéken, vagy szabadság alatt, még mindig tart. 14 éve vagyunk együtt. Hétköznap munka van mindkettőnknek, így logikus hogy akkor erre sajnos nincs lehetősègünk.
2024. ápr. 13. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Nalunk több mint fél éve ugyanaz az állapott. Minden nap van 1x, és kb 2 hetente van 1-2nap hogy napi többször is. Viszont mi nem élünk együtt, neki is és nekem is gyerekeim vannak. Így ennyit tudunk kihozni belőle, kb 8 hónapja.
2024. ápr. 15. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk máig is tart, pedig már van 2 gyerekünk is.

Az általános iskola 5. osztálya körül kezdtek érdekelni a lányok. Annyira, hogy nehezen ment miatta a tanulás. Aztán rájöttem, hogy önkielégítéssel fél-egy órára meg tudok szabadulni a „lányok körüli gondolatoktól”. Rendszeres volt az 5-6 önkielégítés naponta, de előfordult 10 felett is. Talán ekkor szoktam hozzá a sok szexhez, és ez akkor sem változott, amikor már nem csak a fantáziámban éltek a lányok. Szerencsére találkoztam egy olyan lánnyal, aki akármikor és akárhányszor kapható a szexre.

Képes egymás után sokszor élvezni, ami nagyon izgalmas számomra, és már a gondolatától is kedvet kapok bármikor „letámadni”. De az is gyakori, hogy ő a kezdeményező. Sok év házasság után is ritkán megyünk el úgy egymás mellett, - naponta akár százszor is - hogy meg ne tapogatnám a melleit, vagy Ő végig ne simítaná a farkamat. Nem is értem azokat, akik szeretik egymást, hogy tudnak meglenni egymás mellett mindennapi testi kapcsolat nélkül. Mi még éjjel is meztelenül, szorosan összebújva alszunk, kis kifli-nagy kifli, melle a tenyeremben.

A gyerekeink megszületéséig napi 3 körül volt az átlag. A gyerekek miatt ez kicsit lecsökkent napi 1-2-re, többnyire akkor, amikor már alszanak, vagy még alszanak. A feleségem igénye valamivel jobban csökkent, mint az enyém, de ez nem okoz problémát. Ha nem hiányzik neki, akkor gyorsan kielégít, vagy ha nagyon fáradt, akkor elfekszik és hagyja, hogy használjam a testét. 54F

2024. ápr. 17. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!