Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan csináljam rendesen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam rendesen a dolgom ?

Figyelt kérdés

Hogyan csináljam rendbe a dolgokat ? 27 éves nő vagyok

Párkapcsolatban élek! Együtt is élünk, tényleg próbálok mindent megtenni, velem van a hiba legyszives segítsetek.

Én 8 órában dolgozom, párom sajnos 10 órában!

Szóval mikor én haza jövők 2 óra hosszán van mindenre! Majd meghalok annyira sietek mindennel! Van 2 kis kutyánk! A napom úgy áll Haza érek du5 re.

Gyorsan bolt, haza érek főzés, mosás, portörlés, ablak mosás, mosogatás, kutya sétáltatás, teregetés, minden amit csak tudok, ebbe én vagyok a hibás, mire párom haza jön minden rendbe menjen, annyira sietek mindennel, hogy tiszta lila folt a testem, mert bele ütök mindenbe :D

Párom azt mondta nem kell sietni, csak ő azt nem érti ha elmosogatok miért nem lehet azonnal eltörölgetni a tányérokat , edényt, pohár stb.. és ha mosok, és meg száradnak 1 óra múlva a ruhák azt miért nem lehet ki vasalni és azonnal elhajtogatni… és tényleg probálkozok! De mit csináljak? Már nem bírom ezt a tempót… egyik percbe azt mondja nem kell sietnem, aztán kapom a lecseszést.. igen tudom másnap hajtogatok el..:( ami sok mert 1 nap a száradás :(

2024. ápr. 8. 01:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Minek jársz el dolgozni, amikor otthon van a főnök, akitől reszketsz?

Ja hogy ő nem fizet?

Aha.

2024. ápr. 8. 14:00
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

"Hogyan csináljam rendesen a dolgom?"

Mi a dolgod? Ezt kéne először tisztáznod magadban.

Rendesen csinálod.

Ő nem vsinálja - nem hogy rendesen, de egyáltalán nem csinálja.

Nem kell 500%-ot nyújtanod a semmiért.

2024. ápr. 8. 14:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Te egy szerencsétlen házicselédnek vagy tartva. Kicsit tartsd már többre magad... atyaég

36N

2024. ápr. 8. 23:01
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Osztom a többiek véleményét. Úr isten, te egy fiatal nő vagy és ezt meg lehet veled csinálni! Nem csak a "párod" hibás ebben te is.
2024. ápr. 9. 12:03
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
A párod meg egy "here"? (Már bocs a kifejezésért..). Nálunk férfiként én végzem a bevásárlást, a főzés 90 %-át (imádok főzni), mosogatok, besegítek a takarításba is. Emellett csinálom a kertet és sokat barkácsolok. (Ezeket is szeretem). A feleségem középvezető, így sokszor marad otthonra is munkája, ennyivel besegíthetek. És nem vagyok papucs. És 30 éve együtt vagyunk. 51 F
2024. ápr. 9. 13:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Olvasni is fájt, amit leírtál. Soha ilyen párt, soha ilyen kapcsolatot!

Keressen magának egy cselédet, te meg egy normális férfit, akivel megosztotok mindent.

2024. ápr. 11. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!