Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor pároddal összeköltöztetek ,milyen tulajdonságán lepődtèl meg igazán?
Nem egyszeri alkalomra gondolok henem amit rendszeresen a sírbatesz.
Pl nállunk minden flakonnak nyitvavan a teteje! Ès èn ezt mindenhová lerakott ès ottfelejtett kiskanalakkal tolerálom!
Az, hogy pazarolja a tisztítószereket. Vagy 20x odafúj miközben nem is kéne annyi. A tisztítószerek meg jó drágàk.
A másik, hogy szégyell előttem bizonyos dolgokat, mikor engem egyáltalán nem zavar.
A mosdókagylóba fújja az orrát ha éppen ott van és amikor hazajön 14h után a munkából az ágy mellé leteszi a zokniját (még nyáron is) és utána megy a fürdőbe AHOL OTT VAN AZ A KBSZTT SZENNYESTARTÓ!!!
Mindkettőtől rosszul vagyok!
ha komoly dologról beszélünk, akkor a kompromisszumképtelenség... vhogy amíg nem éltünk együtt, addig nem volt olyan eset, hogy ne értettünk volna vmiben egyet... akkor meg a legapróbb háztartási dologban is képes volt az ebet a karóhoz kötni és szinte mindig nekem kellett alkalmazkodnom (pl. akármennyire is megpróbáltam vele megértetni, hogy ahogy az anyja készítette a zöldborsófőzeléket, az nem szentírás és az nem "az igazi" / az egyetlen normális mód... sőt sztem gusztustalan volt, de úgy voltam vele, oké, ha neki úgy ízlik, készítse el magának... de neeeem, az az egyetlen normális módja)
- romlandó ételeket nem a hűtőben tart felbontva
- a legtöbbször este 8kor vagy 9kor már aludt volna
- mennyire odavan a nagyon proli és trash videókért (nem feltétlen csak a klasszik, tényleg viccesekért, hanem olyanokért is, amikben random fingtak emberek)
- hogy amikor kiderült, hogy nem ehetek eü. dolog miatt dolgokat, folyamatosan úgy hivatkozott rá, hogy "nem szereted", még akkor is, amikor 601adszor magyaráztam el, hogy az nem azt jelenti
- szintén eü. dolog, kaja... hogy amikor megvettem magamnak a cukormentes tejdesszertet, neki meg a simát, amit szeret, és én fizettem, akkor dafke megette a drága cukormenteset, aztán nyafogott, hogy "ez jó szar volt"... aztán nem értette, miért vagyok szomorú, amiért nekem nem maradt olyan, amit megehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!