Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nagy korkülönbség nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy korkülönbség nem akadályoz nagyon a szexuális életben?

Figyelt kérdés

Többször megfordult már bennem, hogy akik között pl 10 év korkülönbség van (a férfi idősebb), azoknál egy bizonyos kor után nem kellemetlen a kapcsolat? A nő még javában élné a szexuális vágyait, míg a férfi már lehet nem bírja úgy.

Lehet hülyeség, de akinek van erről valami tapasztalata a környezetéből, az ossza meg velem

2024. márc. 24. 08:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
8%

14. Tudod az élet nem a gyk. A pipák száma az ég viláhon semmit sem jelez, csak hogy az adott hely szellemiségét mennyire hozod. Egy potyondi vagy partizán alatt 10 pipás vagy ha hozod a bal liberál eszméket, ugyanez a személy egy patrióta alatt 1%-ot sem érne el. Nekem sem kell magyarázkodnom egy gyk-n, fogadd el hogy konzervatív vagyok. Nem szorulok a sajnálatodra a diplomáim végett, de azért hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid: BME, ZMNE, és egy külföldi(cseh) gazdasági egyetem. Szóval ne félts, van munkám, vállalkozásom, feleség, gyerek, két autó, ingatlanok, motor, szabadidő, hobbi, parádés BMI index, libidó, tervek, célok, ambíció.

Bammmmm, na ez a két és fél pipa! 😊 Amúgy veled mi van? Semmi?

Pimasz vagyok, köcsög, éles a nyelvem, nem rejtem véka alá amit gondolok. Ezért nyugodtan le lehet pontozni. A valóságban szeretnek, és ez a lényeg, hasznos ember vagyok. Ha már a s*gg hülyék sztárolják magukat, akkor egy picit én is. 🤔

Egyébként átlagos vagyok, nem szeretem a rivaldafényt. Az egymondatos, lebüfizem a másikat mentalitású emberekkel szeretek szórakozni. Végtelen türelmem van. Ha most megbocsátasz, jobb dolgom akadt. 😊

2024. márc. 24. 12:42
 22/30 anonim ***** válasza:
56%

A pipák száma komolyan osszefügg az érzelmi és fluid intelligenciával.

Nem haragszom, menekülj a kis álomvilágodba! Anyud szólt, hogy kész a nokedli?

2024. márc. 24. 12:44
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

10 év nem.

De 20 meg annál több már jócskán okozhat problémát. mármint pl. egy 40-60

2024. márc. 24. 14:17
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Exem 29 évesen sem volt képes megdgni. Barátom 41 lesz nemsoká, és napi szinten simán elkap.
2024. márc. 24. 19:32
 25/30 Oldfire ***** válasza:
39%
66- vagyok. 10 évvel fiatalabb az asszony. Kettő naponta szétke....em.
2024. márc. 25. 08:05
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem korfüggő sajnos sok fiatal is van, akik képtelenek a szexre.
2024. márc. 25. 13:34
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

22. Tök jó akkor! Hol állítanak ki gyk-s oklevelet? A sok 5 pipás ezek szerint az emberiség elitjét képzi, mégis leginkább ők jönnek roncs családokból, nekik vannak komplexusaik, az ő apjuk verte rommá az anyját, az ő apjuk aljesz, az ő férjük a nárcisztikus. Csak hát ez a kis csoport borul annyira össze.

Én nem a kérdések és a válaszok miatt vagyok itt ha érdekel. Az én szerepem csak az, hogy éreztessem hogy az ég világon semmivel sem jobbak mint mások. Nem is különlegesebbek. Világ életemben utáltam a klikkesedés, amikor csoportok akarják megmondani ki mennyit ér. Ez a hely meg erről szól. A gyk-s pipák száma??? 😂😂😂 Na ez csak a te kis mentsvárad, mert máshol nem tudsz mit felmutatni. Az a helyzet hogy vicces látni hogy egybites kérdésekre mennek az egybites válaszok, majd a harmadik válaszbmár általánosító vagy személyeskedő. Aztán a gyk-s pipák száma. Csináljak egy 5 pipás accountot? Nem kell hozzá sokminden.

2024. márc. 25. 19:41
 28/30 anonim ***** válasza:
61%
27-es szerintem inkább te vagy az akinek itt komplexusai vannak.
2024. márc. 26. 05:15
 29/30 anonim ***** válasza:
61%

1. Van akinek meg 40 felett is megy?

??

Van olyan, akinek nem?

Marmint 40-et irtal, nem 70-et.

Lanykent kerdezem, es komolyan.

2024. máj. 13. 23:04
 30/30 anonim ***** válasza:
83%
40 felett már mú.iákról beszélünk, csoffadt agastyánokról, mamikákról! Nem tudtad? A huszonévesek szerint csak ők néznek ki jól, csak nekik van libidójuk, ja igen, és ők sosem lesznek idősebbek! 😆
2024. máj. 16. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!