Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt élsz a pároddal, közös vagy külön kasszán vagytok?
Nem tudnék pasikkal se lenni ha különkassza lenne. Es eltartani se tudnám hogy pl ingyenél nálam nem ad a rezsibe es nálam eszik.
Nem tudok benzinbe fizetni meg progikat se. Egyedul élve kocsim sincs es nem járok sehova sem és alig eszek is.
Mikor volt egy nálam héderelő mahoteles pasim már csak a rezsi kaja miatt is nekem csak tartozásaim lettek mellette (mivel miatta volt vacsi is meg reggeli is állandoan hiaba feleztuk nelkule nálam ezek a koltségek ia nulla)Soha többet olyan pasit aki miatt rosszabbul élek mint egyedul éltem.
Csak olyan barátaim voltak es van most is utána akik állnak mindent. Van kocsija azt tudja tankolni nem nálam eszik vagy inkább nekem is hoz kaját a progik fizetésébe nem hal bele de úgyis haveroknál haverokkal barátokkal rokonokkal vagyunk legtöbbször és nem a Maldívra járunk amugysem.
Nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű kérdésnél is ez van. Nem lehet normálisan válaszolni? Kit érdekelnek a mamahotelesek?
Az a kérdés, ha együtt élsz a pároddal akkor külön vagy közös kasszán vagytok? Nehéz ezt felfogni?
Katasztófa ez az oldal.
Egyiknek se vagyok a híve. Valamilyen “hibrid” megoldást kerestem mindig is, hogy a közös dolgok közös pénzből menjenek, de mindenkinek maradjon saját keresete is: én se várom el a másiktól, hogy a ruháimat fizesse, cserébe ő se, hogy az általam sosem látott nagynénijének a szülinapi ajándékába fizessek bele.
Az, hogy ezt hogyan oldjuk meg (egyenlő részben, fizuarányosan, költésarányosan stb.) csak technikai kérdés, nyilván olyan rendszert kell találni, amit mindkét fél elfogad és nem kell külön könyvelőt fizetni mellé a sok adminisztráció miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!