Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha a párotok minden pénzét a hobbijára költené, a saját közös otthonba meg "semmit sem akarna tenni?" Hogyan reagálnátok le,vagy egyáltalán,hogyan hoznátok ezt elő neki,hogy jó lenne ha beszállna a közös költségekbe? 32/n
Figyelt kérdés
2024. márc. 19. 13:19
21/41 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ebben nagyon igazad van! Ha esetleg mégsem kerül sor szakításra (amit erősen kétlek), akkor így fogok tenni. Ha reklamál,meg megmondom neki.
2024. márc. 19. 13:59
23/41 anonim válasza:
ha "ezeknek nem hódolhat, akkor inkább szakítsunk"
ha ilyen könnyen jött ez a mondat, az nagyon nagyon intő jel!
24/41 anonim válasza:
Saját nevedre állítsd ki a számlákat.
Mindenképp bizonyítani tudd hogy kvázi évekig anyagilag kihasznált.
25/41 anonim válasza:
Nem érdekelne. Nincs közös otthonunk, neki is van egy háza, nekem is. Lakunk az egyikben és kész.
26/41 anonim válasza:
Nem értem min gondolkodsz még. Ő kerek perec közölte veled, hogy pont nem érdekli, hogy szakítasz-e vele. Jó hogy vagy, mert egy csomót spórol rajtad, van szex, de ha akadályozod a hobbijában, akkor ott az ajtó.
Szóval miért kattogsz még a szekrényen ahelyett, hogy bőszen csomagolnál?
27/41 anonim válasza:
Neki csak egy cseléd kell akit dughat.
De ugyanúgy éli a tini éveit, mint mielőtt megismerted.
Kell neked egy nagy gyerek, akinek nulla felelőssége?
28/41 anonim válasza:
"vehetem én egyedül"
Hol a közös otthon?
Ha menni akar, menjen.
29/41 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket, akkor miért egy gyerekkel jöttél össze? :D
30/41 anonim válasza:
Mit takar a saját közös otthon? Közösen vettétek a házat? Vagy csak albi, de bútorozatlan volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!